Zwolse schonen strijden voor titel Miss Overijssel

Zwolle – Twee Zwolse schonen dingen deze maand mee voor de titel Miss Overijssel 2009. Denise Visser en Sylvie Moossdorff zijn de halve finales in de provincie gepasseerd en strijden 29 mei a.s. in Hardenberg om de Miss-titel die tevens recht geeft op deelname aan de landelijke Miss Nederland verkiezing.

   

De 19-jarige Denise (links op de foto) is geboren en getogen in Zwolle. Haar hobby is dansen en dat doet ze al 14 jaar. Denise zit nu in haar laatste jaar van de studie onderwijsassistente en volgt de opleiding aan het Deltion College. “Het lijkt mij een hele mooie uitdaging en ervaring om mee te doen met de miss verkiezing vooral om dit mee te kunnen nemen voor in de toekomst.” Sylvie is 22 jaar en woont samen met haar vriend Wouter. Sinds drie jaar is ze werkzaam in het vertegenwoordigers vak. “Dit houd in dat ik 5 dagen per week alleen op de weg zit en iedere dag in een andere plaats. Dit vraagt om een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Maar hiervoor krijg ik terug een boel vrijheid, en inbreng van mijn eigen mening!” De laatste jaren viel er geen Zwols succes te vieren bij de Overijsselse verkiezing, de beide dames hopen nu wel het felbegeerde kroontje mee naar Zwolle te nemen.

De verkiezing wordt georganiseerd en gepresenteerd door Kim Kotter. Zij begeleidt de meiden tijdens hun missen-avontuur.

De Jury

Ook dit jaar beoordeelt een deskundige jury de deelneemsters. De jury bestaat dit jaar uit:

Maikel Assink
Hairdresser of the year & meermalen coiffure award winner.

Willem van Walderveen
Lifestyle & Reclame fotograaf. Werkt als freelancer voor vele bekende bladen.

Marloes Bekker
Make up & Hair artist voor vele shoots. Ze geeft ook opleidingen.

Henk Cretier
Performance Coach

Nick Baartman
Catwalkcoach en Nederlands Kampioen stijldansen

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ongelooflijk dat er de laatste jaren geen Zwols succes te vieren viel. Dat zegt natuurlijk nog niets over al het vrouwelijk schoon wat onze mooie stad biedt. Laat ze maar eens gewoon gaan scouten op straat en vragen of de dames mee willen doen.

    Wanneer had Elles Heetebrij nog succes trouwens?


    Maak melding

Reageer