Café HESZ wordt HESZ Open

Zwolle – Op donderdag 21 mei van 14.00 tot 22.00 uur organiseert de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) HESZ Open op het Grote Kerkplein in Zwolle. HESZ Open is een dag vol gezelligheid en muziek in de Zwolse binnenstad. Zoals voorgaande jaren wil de HESZ de gezellige en gemoedelijke sfeer scheppen van een café in de openlucht. Door afwisselende muziekgenres, artiesten en bands de revue te laten passeren op het podium is dit evenement een afspiegeling van de vele verschillende evenementen die de HESZ jaarlijks organiseert.

Al tweemaal eerder werd dit evenement georganiseerd in de Zwolse binnenstad maar dan onder de oude naam ‘Café HESZ’. Met de naamswijziging naar ‘HESZ Open’ wil de organisatie meer het open karakter van de Zwolse horeca en het feit dat dit evenement in de openlucht plaatsvindt benadrukken. De opzet van de dag is echter hetzelfde gebleven, het is een uniek feest wat wordt aangeboden door de horeca in Zwolle en een afspiegeling is van de 13 evenementen die de HESZ jaarlijks organiseert. HESZ Open vindt plaats van 14.00 tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek.

Artiesten op HESZ Open

Ook dit jaar heeft de HESZ weer een verrassende lijst aan artiesten en bands weten te regelen waarmee alle muziekgenres van Jazz tot Blues, Rock tot Nederlandstalig aan bod komen. Een greep uit de lijst van artiesten die zullen optreden: Stremm, Men in Music, Muppetstuff, Ruben Hoogeboom, Jazzmatic, Reinier Vegter, Soul Cages, The centimeters. Voor meer informatie: www.hesz.nl.

Openluchtcafé

De HESZ Open vindt plaats in de openlucht en is daarmee tevens op die dag het grootste openlucht café van Nederland. Uiteraard hoopt de organisatie van de HESZ weer op mooi weer maar ook bij wat minder weer is er gezorgd dat het publiek dat HESZ Open zal bezoeken droog zal blijven. Ook aan voldoende zitplaatsen is gedacht en een prettige bijkomstigheid van dit openluchtcafé is dat roken is toegestaan.

HESZ Open is een evenement georganiseerd door Zwolse cafés

Het bijzondere aan HESZ Open is dat vele Zwolse horecaondernemers van diverse horecabedrijven achter de HESZ- tappunten op het Grote Kerkplein zullen staan. Het evenement laat daarmee zien dat de HESZ

en haar leden niet alleen achter de schermen maar op die dag ook zichtbaar samenwerken.

HESZ

De HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) organiseert jaarlijks ongeveer 13 evenementen in samenwerking met de Zwolse horeca. Door een financiële bijdrage van de horeca zelf is het mogelijk om veel van deze evenementen kosteloos aan het publiek aan te bieden. Meer informatie over de HESZ is te vinden op www.hesz.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer