Ouders van De Vlieger swingen voor kids

Zwolle – Ouders van basisschool De Vlieger swingen op 16 mei in het cultuurhuis in stadshagen. Doel van dit Papa-Mama feest is geld in te zamelen voor de evenementen van de vliegende pappa’s. Deze stichting organiseert  2x per jaar verrassende evenementen voor kinderen van basisschool de vlieger in Stadshagen.

Vorig jaar werd het feest voor de ouders voor de eerste keer in het cultuurhuis in Stadshagen gehouden. Dit uiterst succesvolle  feest maakte, samen met een 15-tal sponsors, de spectaculaire evenementen  van de vliegende pappa’s in 2008 mogelijk. Zo werd de filmkraker Wall E voor ruim 300 kinderen geheel gratis vertoond in Bioscoop De Kroon met heel veel entertainment en gratis drinken en popcorn en een heuse live robot.

Waar vorig jaar ruim 200 ouders hun jeugd herleefden op het thema goud zullen zij   zich dit jaar in zwart wit moeten hullen. De muziek zal ze bekend in de oren klinken. DJ g-room laat de hits uit  de 70-er tot 90-er jaren uit de boxen knallen. De pappa’s verwachten dit jaar ruim 300 ouders te kunnen verwelkomen op deze inmiddels traditionele evenementen.

Vlak na de zomer staat dan een spectaculair kinder-evenement op stapel, wat dat is ? Dit blijft uiteraard nog even geheim voor de kinderen van basisschool de vlieger in Stadshagen.

Meer informatie over de pappa’s en hun evenementen vindt u op www.devliegendepappas.nl.

Artikel delen:

Reageer