VV Berkum C1 krijgt clinic van Ibrahim Afellay

Zwolle – De bekende voetballer van PSV en speler van het Nederlands Elftal Ibrahim Afellay komt maandag 18 mei a.s. naar VV Berkum.

Een de bekendste spelers uit de Eredivisie zal op die avond een clinic geven voor de spelers van het C1 elftal. Afellay komt naar Berkum, omdat de keeper van VV Berkum C1 (Jeremy Verdoorn) een prijsvraag heeft gewonnen met als hoofdprijs deze clinic. De clinic vindt plaats op het kunstgrasveld van VV Berkum tussen 18.30 en 19.45 uur.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Berkum
  Hey Dick,

  Daar ben ik weer eens! Het is inderdaad goed geregeld en leuk voor een club die zo verschrikkelijk goed bezig is. Berkum heeft zich aardig op de kaart weten te zetten en kan die lijn hopelijk weer doortrekken volgend jaar. Al zal dit niet makkelijk worden. Ze hebben dit seizoen en aardige prestatie neergezet.

  Groetjes,

  Voetbalkenner


  Maak melding

 2. Hé voetbalkenner, nu ben ik de laatste tijd alleen maar positief geweest over de vv. Hoe is het trouwens met Eric & Annemarie?
  Meer in gesprekken als hier. Die Walgien bijvoorbeeld….topper.
  Maar uh, jij overdrijft het weer. Vergeet niet wie jullie kinderen de goede weg op gecoached heeft, met een superleider…..die had een hart…man! Oh ja, Karin B. is ook vrijwilligster bij jullie? Sprak Edwin D. bij de 30-plus avond. Begreep dat ze het met zijn 3-en hebben gedaan bij één. Dat zelfs Reintje….ah nee, das flauw 😉

  Maar de jeugd…..B1 verloor met 5-0 van ons. Terwijl jullie wel dure coordinatoren hebben. Bovendien zal WVF in de A1-competitie vast meer bereiken. Ach zolang de gezelligheid er nog goed inzit onder de seniorenprestatie-teams. Vreemd dat je ze niet in de kantine kunt houden; er gaan er altijd veel naar De Vrolijkheid toch?


  Maak melding

 3. wat moeten we met zo,n kitsige website van voetbalkenner? tis net een schiettent man,man als ik zo,n website had zou ik me er dood voor schamen. wel leuk voor die c1 gastjes, ben benieuwd of die affelay ook nog meneer zegt tegen die ukkies.


  Maak melding

 4. Clinic Ibrahim Afellay verzet

  De clinic die Ibrahim Afellay aanstaande maandag zou geven voor de spelers van C1 is verzet naar een nog nader te bepalen datum in Mei. Zodra hier iets over bekend is zal hier melding van worden gemaakt.  Maak melding

 5. Clinic Ibrahim Afellay verzet

  De clinic die Ibrahim Afellay aanstaande maandag zou geven voor de spelers van C1 is verzet naar een nog nader te bepalen datum in Mei. Zodra hier iets over bekend is zal hier melding van worden gemaakt.  Maak melding

Reageer