Run op kaartjes FC Zwolle – sc Cambuur

Zwolle – De kaarten voor het play-off duel FC Zwolle – sc Cambuur zijn bijzonder in trek. Zowel aan de stadionkassa als bij Ticketbox loopt het storm met voetballiefhebbers. FC Zwolle adviseert om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaarten. Meerdere vakken zijn reeds uitverkocht.
 
Op vertoon van een seizoenkaart van FC Zwolle, kunnen er drie kaarten gekocht worden. Op alle drie toegangskaarten ontvangt de seizoenkaarthouder 25% korting. Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid de eigen stoel terug te kopen. Dit kan bij alle TicketBox verkooppunten en op het kantoor van FC Zwolle tot en met woensdag 13 mei. Op donderdag 14 mei komen alle reserveringen te vervallen en gaan alle plaatsbewijzen in de verkoop. Clubcardhouders van FC Zwolle kunnen op vertoon van een clubcard van FC Zwolle twee toegangskaarten kopen. Op de twee kaarten ontvangt de clubcardhouder 10% korting.

Op Kantoor van FC Zwolle kan op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, twee toegangskaarten gekocht worden.
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 18.30 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.
 
De wedstrijd FC Zwolle-Cambuur Leeuwarden wordt gespeeld op dinsdag 19 mei, aanvang 20.00 uur.

 
Voor meer informatie over de kaartverkoop kunt u terecht op www.fczwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 32
 1. eigen plek?
  Het kopen van de eigen plek valt in de praktijk nog wel tegen, heb zaterdag in Stadshagen een kaart gehaald maar niet mogelijk om voor mijn eigen stoel te kiezen alleen het vak. >:(


  Maak melding

 2. Heeft WeblogZwolle eigenlijk al een stekkie op de perstribune?
  Daar schijnt wat deskundigheid rond te lopen!!!
  – Hr. Bakker
  – Hr. Nijman
  – Erwin K.
  – Voormalig FC-sterreporter Gert van D. is ook niet te beroerd wat wetenswaardigheden aan te vullen.

  Bedoel, “leren” kan altijd.

  ===============

  Een ‘plekkie’ zal geen probleem zijn, maar een structurele redactionele invulling wel.


  Maak melding

 3. @Willem
  Op FCZwolle.org zijn daar meer gevallen van bekend. De ticketboxen schijnen ook moeite te hebben met het aftrekken van de korting waar je als seizoenkaarthouder recht op hebt. De ene ticketbox doet dit zonder problemen goed, anderen zeggen er geen korting af te kunnen halen. Lijkt erop dat niet alle ticketboxhouders het systeem volledig begrijpen.


  Maak melding

 4. Wat is er mis met Gert van D. Volgens mij geen verkeerde jongen met een hoop feitenkennis op het gebied van voetjebal


  Maak melding

 5. Gert is een geweldige vent! Sociaal ook, al is het diep in de nacht, altijd (met wat hulp) bereid een dame in nood te helpen. Veel verstand van voetbal ook, al zit hij niet meer bij de sport. Iets met “Hekk’n losssss & Tuinders” schiet mij te binnen.
  Daarom ook deze post: geschreven door dick, op 12 mei 2009 om 16:39  Maak melding

 6. Nee dick, dan blijven we even goede vrienden… ;)meende dat deze post: geschreven door dick, op 12 mei 2009 om 16:39 een ondertoontje had… 😀
  En die Hekk’n lossss en HTC klopt…..
  En die dames in nood maakt me wel nieuwsgierig vertel…. ;D


  Maak melding

 7. ik vraag het me ook af. Wellicht een marketingtruc?
  Al is een vak al gauw “uitverkocht” bij zwolle.
  Kom wel vaker bij het loket en krijg dan een Nee terwijl het halve vak nog leeg is en de duurdere kaartjes alleen nog beschikbaar zijn. :'(


  Maak melding

 8. @ jcastoel13rij11, op 12 mei 2009 om 23:19
  Hmmm moet dus minder vaak een ondertoontje gebruiken :'(
  Mbt die post in elk geval niet. Maar jij bent toch ook Tuinder?


  Maak melding

 9. Wat jij zegt john is ook absoluut waar! Ik snap echt niet waarom ze dat doen, dan snijden ze zichzelf toch in de vingers?


  Maak melding

 10. @Japser, als je het hele seizoen op je vaste plekkie hebt gezeten en in de kou naar hele slechte wedstrijden hebt zitten kijken dan heb je nu ook recht op je eigen plek, zeker als het ergens om gaat en het zonnetje eindelijk weer schijnt.
  Successupporters mogen plaatsnemen op de lege plekken die niet door seizoenskaarthouders in gebruik zijn, zoals het hoort !


  Maak melding

 11. @Dick, net naar de training geweest om Everse weer even aan het werk te zien.
  Jaap Stam stond ook opeens op het veld in trainingspak en trainde voor het eerst mee, heel apart om te zien maar wel mooi.
  Werd goed en scherp getraind en heb heel veel vertrouwen in de Na-Comp.  Maak melding

 12. Wat raar zeg. Ik was gisteren bij “de geluksmakelaar” alles voor ME uitverkocht. Mijn vader ging vandaag voor ons halen bij Primera in Zuid, ME uitverkocht en ze deden daar erg moeilijk begreep ik. En nu blijken er nog wel kaarten te zijn. Belachelijk zeg. Echt vreemd. >:( >:(


  Maak melding

 13. @ Admin, ik zou het wel mooi vinden om hier een foto van Jan in trainingspak te zien. Misschien is er 1 te lenen van een bevriend lijntje? Of zijn alle bevriende lijntjes opgesnoven :'(


  Maak melding

 14. dicht bij het uitvak. (just like the old times-JCA

  De JCA zat toch niet naast het uitvak? Dat was ZH volgens mij.
  JCA zat vlak bij Noord.


  Maak melding

Reageer