Time-table dancefestival Fusion of Dance bekend !

Zwolle – Op zaterdag 23 mei 2009 is het eindelijk zover. Het eerste outdoor-dancefestival van Zwolle, Fusion of Dance, zal dan van start gaan op de Wythmenerplas. Welke DJ’s er bij Fusion of Dance zullen draaien was al bekend, maar nu heeft de organisatie ook de time-table bekend gemaakt.

Aan een lang gestrekte strandstrook kunnen duizenden bezoekers van 12.00 tot 00.00 uur genieten van drie podia met daarop de grootste namen uit de dancescene waarbij ieder podium een eigen dancestroming vertegenwoordigt. Op het LIPGLOSS podium vindt men groovy house, op het Onlytechno podium uiteraard techno en het Megabase podium is er voor liefhebbers van hardtrance, hardhouse en hardstyle. Talentvolle DJ’s, zoals Tommygoff, G-Roon, Imad-JaY hebben de eer om de verschillende podia te openen. Daarna zijn het louter grote namen, die zullen optreden op de podia, zoals onder andere Dana, Warren Fellow, Gregor Salto, Fausto en Sidney Samson. De internationale DJ Heiko Laux draait om 20.00 uur op het podium van Onlytechno. Wanneer om 23.00 uur de Onlytechno-tent dicht gaat, gaan LIPGLOSS en Megabase nog even door. Daar kan men nog nagenieten bij Megabase van de Alpha² en bij LIPGLOSS is dat de koning van de techhouse, Eric de man! Hiermee beginnen ook direct de lasershows op deze podia, die over het publiek en het water zullen stralen.

Naast de muzikale invulling is er ook ruimte voor Fight Cancer. Fight Cancer is een jong, spraakmakend en eigenzinnig actielabel van KWF Kankerbestrijding en richt zich primair op twintigers en dertigers. Tijdens Fusion of Dance zal Fight Cancer aandacht vragen door middel van het bodypainten van de bezoekers zelf. Men kan zich laten bodypainten met verschillende soorten tekst, en dat geeft natuurlijk een leuke sfeer. De stand van Fight Cancer bevindt zich onder een grote partij bomen, waar het tevens heerlijk vertoeven is op één van de vele zitzakken of waar men een cocktail kan bestellen bij de Smirnoff Cocktailbar. Al met al, Zwolle is klaar voor een fantastisch festival!

De ticketprijs in de voorverkoop is € 22,50 (ex. fee) en aan de deur € 30,00.

Voorverkoop: www.fusionofdance.nl, www.paylogic.nl, alle 400 Primera winkels in Nederland (http://www.primera.nl/) en bij de Tabakspot, Roggenstraat 2 en Delicious, Melkmarkt 12 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer