CDA delegatie op werkbezoek in Zwolle

Zwolle – In het kader van de Europese Verkiezingen bezoeken staatssecretaris Marja van Bijsterveldt, Europarlementariër Maria Martens en Eurokandidaat Pier Antuma Zwolle op zaterdagochtend 16 mei.

Om half elf bezoeken de christendemocraten allereerst Woonzorgcentrum Fermate in Holtenbroek. Dit centrum is onderdeel van Driezorg in Zwolle. De CDA´ers gaan daar in gesprek met de bewoners over het nut van Europa. Vervolgens vertrekken zij naar de markt. Iedereen is van harte uitgenodigd om met hen van gedachte te wisselen over Europa en de regio. Ook CDA´ers van de lokale politiek zullen aanwezig zijn. Maria Martens en Pier Antuma zijn de Overijsselse kandidaten voor het Europees Parlement. Onder het motto ´Werken aan Zekerheid´ voeren zij campagne voor de Europese Verkiezingen. Het CDA is overtuigd voorstander van Europa. ´Vooral in deze tijd is het absoluut noodzakelijk om samen te werken als het gaat om de kredietcrisis, economische recessie, terrorisme en klimaatverandering´, aldus de CDA´ers.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Dat het CDA een voorstander is van het Vierde Rijk, pardon de EU mag geen verrassing meer wezen gezien het Europese Grondwet debácle.


  Maak melding

 2. Ik ga ervan uit dat de nuchtere en slimme Zwollenaar zorgt dat hij de stad uit is voordat die slissende troela hier is.
  Natuurlijk past het CDA consequent de “angstzaai-tactiek” toe door, onterecht, steeds weer sterk te overdrijven over “terrorismedreiging” en andere flauwekul.
  Zucht.


  Maak melding

 3. het gaat om de kredietcrisis, economische recessie, terrorisme en klimaatverandering?, aldus de CDA?ers.

  En welke van bovenstaande stellingen is echt waar?
  Of zijn alle vier bedoelt om middels manipulatie en angstzaaien inpopulaire, vrijheidsbeperkende maatregelen door te voeren en de macht van de beheerders van het grootkapitaal te vergroten?

  We hebben als Nederlanders middels een referendum in meerderheid NEE gestemt tegen een autonomieverkleinende grondwet, wat later zonder opzienbarende veranderingen is omgedoopt in het verdrag van Lissabon. Dank jullie wel, hoge heren van het CDA…


  Maak melding

Reageer