SVI 12 kampioen

Zwolle – Afgelopen zaterdag is SVI 12 kampioen geworden. De grote meerderheid van dit team is elke vrijdagavond als supporter te bekennen in het stadion van FC Zwolle.

Het team is op overtuigende wijze kampioen geworden. Er is slechts รฉรฉn wedstrijd verloren. Uit 21 wedstrijden werden 60 punten gehaald. Er werden 119 doelpunten gescoord en het aantal tegendoelpunten was 31. Na afloop van de wedstrijd was het nog lang onrustig in Zwolle Zuid.

  

Artikel delen:
Reacties 13
 1. mhh zullen we alle amateurteams in Zwolle van elke andere vereninging die ook kampioen zijn geworden, ook exclusief vermelden op de weblog?
  kortom, wat is de nieuwswaarde hiervan?


  Maak melding

 2. Ja gefeliciteerd, H6 op visite. Maar uh, jullie zijn toch veel te jong om in 12 te spelen ๐Ÿ˜ฎ Jammer dat de TD niet is vastgelegd op foto :'(


  Maak melding

 3. Jammer Simon, zelf geen kampioen geworden? Jalouzie? Weblog Zwolle brengt รกl het Zwolse nieuws.
  Maar dan moet je het wel aandragen. In ieder geval veel nieuwswaarde voor andere clubs en teams dat ook zij op weblog Zwolle kunnen komen.
  Maar daar moet je wel wat voor doen. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰
  Gefeliciteerd jongens! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 4. Ja, als je wilt dat het bericht in de picture komt: tekst (misschien komt er een topfotograaf) ff doormailen. Dat is volgens mij genoeg.

  Maar bedankt Natas, ik wilde daar ook nog wat over vragen; zal eens mailen.


  Maak melding

 5. Gefeliciteerd jongens!
  Ik heb zaterdag een topdag gehad dankzij jullie ‘uitnodiging onder dwang’. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

  Jammer alleen van die ongelukkige botsing tijdens een duel om de bal met een Be Quick speler die daardoor een vervelende blessure opgelopen heeft.
  Hoe is het met hem? Weet iemand dat?

  De foto’s zijn trouwens gemaakt door Benny Michel, voorzitter van de activiteitencommissie van SVI.
  Waarvoor dank! ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 6. ๐Ÿ˜€ Oeps, daar kun je goed zitten in de kantine van SVI. Goh bij ons raakte ook nog wel eens een BQ-speler geblesseerd. Ook, echt waar, ongelukkig. So, de laatste keer was echt heftig. We zullen maar geen link leggen tussen (on)geluk en BQ-er zijn :'(


  Maak melding

Reageer