SVI 12 kampioen

Zwolle – Afgelopen zaterdag is SVI 12 kampioen geworden. De grote meerderheid van dit team is elke vrijdagavond als supporter te bekennen in het stadion van FC Zwolle.

Het team is op overtuigende wijze kampioen geworden. Er is slechts Ã©Ã©n wedstrijd verloren. Uit 21 wedstrijden werden 60 punten gehaald. Er werden 119 doelpunten gescoord en het aantal tegendoelpunten was 31. Na afloop van de wedstrijd was het nog lang onrustig in Zwolle Zuid.

  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “SVI 12 kampioen”

  1. mhh zullen we alle amateurteams in Zwolle van elke andere vereninging die ook kampioen zijn geworden, ook exclusief vermelden op de weblog?
    kortom, wat is de nieuwswaarde hiervan?

  2. Ja gefeliciteerd, H6 op visite. Maar uh, jullie zijn toch veel te jong om in 12 te spelen 😮 Jammer dat de TD niet is vastgelegd op foto :'(

  3. Jammer Simon, zelf geen kampioen geworden? Jalouzie? Weblog Zwolle brengt ál het Zwolse nieuws.
    Maar dan moet je het wel aandragen. In ieder geval veel nieuwswaarde voor andere clubs en teams dat ook zij op weblog Zwolle kunnen komen.
    Maar daar moet je wel wat voor doen. 😉 😉
    Gefeliciteerd jongens! 🙂 🙂

  4. Ja, als je wilt dat het bericht in de picture komt: tekst (misschien komt er een topfotograaf) ff doormailen. Dat is volgens mij genoeg.

    Maar bedankt Natas, ik wilde daar ook nog wat over vragen; zal eens mailen.

  5. Gefeliciteerd jongens!
    Ik heb zaterdag een topdag gehad dankzij jullie ‘uitnodiging onder dwang’. 😉 😀

    Jammer alleen van die ongelukkige botsing tijdens een duel om de bal met een Be Quick speler die daardoor een vervelende blessure opgelopen heeft.
    Hoe is het met hem? Weet iemand dat?

    De foto’s zijn trouwens gemaakt door Benny Michel, voorzitter van de activiteitencommissie van SVI.
    Waarvoor dank! 😉 🙂

  6. 😀 Oeps, daar kun je goed zitten in de kantine van SVI. Goh bij ons raakte ook nog wel eens een BQ-speler geblesseerd. Ook, echt waar, ongelukkig. So, de laatste keer was echt heftig. We zullen maar geen link leggen tussen (on)geluk en BQ-er zijn :'(

Reacties zijn gesloten.