Dineren in het donker

Zwolle – Woensdagavond konden gasten van Brasserie & Restaurant EVEN te Zwolle dineren in het donker. Iedere gast kreeg een blinddoek voor de ogen. Het bracht ze in een wereld die ze nog nooit hadden ervaren. Zes studenten van de Fast-Track opleiding Horeca-ondernemer/-manager aan het Deltion College waren de initiatiefnemers van deze bijzondere culinaire avond.

De Deltion studenten kregen vanuit de module ‘Leidinggeven en organiseren’, opdracht om een evenement op een externe locatie te organiseren. Dit in samenwerking met horecaondernemers uit de regio. EVEN BLIND hield in dat de gast, zoals de naam van het evenement al zegt, even blind waren. Bezoekers van dit evenement ervaarden hoe het is om niet te zien wat ze eten en te vertrouwen op andere zintuigen dan de ogen. De bezoekers werden ontvangen met een aperitiefje en konden vervolgens genieten van een volledig verzorgd driegangendiner met bij elke gang een bijpassende wijn. Gedurende de avond werden de zintuigen van de bezoekers door verrassende elementen extra geprikkeld. Aan het eind van de avond werd een deel van de opbrengsten gedoneerd aan KNGF Geleidehonden. Met dit bedrag worden vervolgens vijf puppy’s een jaar lang geadopteerd.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Vreemd en jammer dat alles tegenwoordig in het donker schijnt te moeten :'( De kat wordt dan meestal ook geknepen volgens overleving.
    Hier kunnen ze elkaar niet eens in de ogen kijken :'(


    Maak melding

Reageer