Hedon haalt Paul Carrack naar Zwolle

Zwolle – Twee weken geleden werd duidelijk dat de Britse zanger Paul Carrack de Eagles gaat vergezellen tijdens hun optreden in het Gelredome op 18 juli. Poppodium Hedon kondigt nu met gepaste trots aan dat Carrack een week eerder op zaterdag 11 juli ook Zwolle aan doet. De kaartverkoop voor dit optreden is vandaag gestart.

Paul Carrack is een naam die niet altijd bij iedereen een belletje doet rinkelen. Toch kennen velen hem toch echt wel. Carrack is de voor Grammy’s genomineerde singer / songwriter met soulvolle stem, volgens velen de mooiste stem in de popmuziek, die vele hits scoorde met o.a. Ace, Squeeze, Mike & The Mechanics, Roger Waters, Elthon John en vele, vele anderen. Je komt gastbijdragen van Carrack tegen op meer dan 60 albums en daarbij schreef hij nummers voor o.a. The Eagles, Diana Ross, Tom Jones en Jools Holland. Voor op zijn nieuwste, veertiende, soloalbum nam hij samen met The Eagles een nummer op en op 18 juli deelt hij met diezelfde Eagles het podium van het Gelredome in Arnhem. Een week eerder komt de zanger bekend van o.a. Don’t Shed A Tear, Need You en Dedicated naar Zwolle. Paul Carrack in een zaal van het formaat Hedon is een unieke kans voor een superintiem optreden.

Paul Carrack

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Zaterdag 11 juli

Open                          : 20:30 uur

Aanvang                    : 21:30

Entree                        : € 27,50 (excl. €1,- servicekosten)


Kaarten verkrijgbaar via Plato en VVV in Zwolle, www.hedon-zwolle.nl en indien niet uitverkocht aan de deur van Hedon op de avond zelf.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer