Kom samen zingen op Parkpret!

Zwolle – De vijfde editie van Parkpret op 31 mei 2009, opent met een bijzondere samenzang onder leiding van Albert Dam.  De samenzang start om 12.00 uur. Iedereen ervaren en onervaren, jong en oud is welkom om mee te komen zingen.  De organisatie van Parkpret hoopt op veel mensen die komen zingen zodat heel Zwolle het kan horen! De samenzang duurt tot ongeveer half één.

Albert Dam is dirigent en initiator van Jeugdsymfonieorkest “de Vuurvogel” en de Jonge Vuurvogel. Aan het Koninklijk Conservatorium studeerde hij 1e en 2e fase Hoorn bij Oldrich Milek en Jasper de Waal. Tevens deed hij in Den Haag orkestervaring op bij o.a. het Residentieorkest. Naast zijn hoornstudie behaalde hij in Zwolle zijn diploma Schoolmuziek, met als eerste musiceervak Piano Lichte Muziek van pianist/arrangeur Rik Elings.

Parkpret vindt plaats op de door de ANWB geïnitieerde Dag van het Park. Het wordt een dag vol sprankelende optredens, theater, kunst, poëzie en activiteiten voor jong en oud. Dit jaar, de vijfde keer dat Parkpret wordt georganiseerd, staat het evenement in het teken van Ontmoeten.  Het programma is divers en heeft voor iedereen wel iets te bieden. Nogmaals hartelijk dank, en wij verheugen ons om er samen met u weer een prachtige dag van te maken, tot 31 mei!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer