Fashion Day voor vrijwilligers Nierstichting

Zwolle – Als afstudeerproject organiseren zeven studenten van het Deltion College een Fashion Day voor zes vrijwilligers van de Nierpatiënten Vereniging Nederland.  Deze vrijwilligers zetten zich ondanks hun eigen nieraandoening in voor hun lotgenoten. De Fashion Day vindt plaats op 20 mei a.s. in Apeldoorn.

Zoals het thema al zegt, staan alle activiteiten in het teken van fashion en verwennerij. Aan het eind van de dag is er voor vrienden, familie en andere gasten een borrel, waarbij de zes vrijwilligers het resultaat van de dag kunnen showen. De studenten van het Deltion College zitten in het laatste jaar van de opleiding Middelbare Hotelschool. Vanuit de module ‘Leidinggeven en organisatie’, kregen ze de opdracht om een activiteit op een externe locatie te organiseren. Dit in samenwerking met ondernemers uit de regio. Daarnaast moesten de overige klasgenoten als personeelsleden inzetten. Dit om de kosten zo laag mogelijk te houden en om aan te tonen dat de organisatoren, tijdens hun tweejarige opleiding ook leidinggevende vaardigheden hebben opgepikt.

Uiteindelijk worden de studenten voor deze dag beoordeeld, maar het belangrijkste voor deze studenten zijn de vrijwilligers en de samenwerking met de sponsoren uit Apeldoorn. De Fashion Day vindt plaats op woensdagmorgen 20 mei a.s. in Apeldoorn.

Artikel delen:

Reageer