Lustrumfeest Weblog Zwolle geslaagd

Zwolle – Vrijdagavond vond in de Proosdij het eerste Lustrumfeest van Weblog Zwolle plaats. Tijdens deze gezellige feestavond was er een verrassings- optreden van Harm Wolters.

Na een informele bijeenkomst vrijdagmiddag, waarbij wethouder Erik Dannenberg lovende woorden uitte over Weblog Zwolle en de betekenis daarvan voor de stad, kon het feest voor de bezoekers van Weblog Zwolle beginnen. De twee enthousiaste Zwolse dj’s Sina en Mr. J. verzorgden de muziek deze avond. Halverwege het feest werden de bezoekers verrast met een optreden van de bekende Zwolse zanger Harm Wolters. Tijdens zijn optreden sprak hij zijn verbazing uit hoe snel Weblog Zwolle altijd het nieuws op de website heeft staan. “Dan kom ik thuis na een optreden en staat de foto van het evenement al op de website.” De hevige regenval was een spelbreker in de opkomst van het aantal bezoekers. Desalniettemin was het er gezellig en vonden de bezoekers het een geslaagde avond. Zij willen volgend jaar een herhaling van het feest.

 

Artikel delen:
Reacties 23
 1. Weblog Zwolle bedankt alle aanwezigen hartelijk voor hun presentie op het Lustrumfeest!

  De meesten hadden voor hun bezoek de regen getrotseerd om samen met het voltallige team van Weblog Zwolle en de medebezoekers van de website eens kennis te maken, gezellig ‘live’ te kletsen en een feestje te bouwen. Ook bedankt voor de felicitaties, loftuigingen, bloemen en cadeau’s die we ontvangen hebben. Speciale dank voor de Proosdij, Harm Wolters en de dj’s van Pulse Music Support, die het feest mogelijk hebben gemaakt.
  We hebben erg genoten.

  Op naar de volgende 5 jaar!

  Team Weblog Zwolle  Maak melding

 2. Het was een leuk feestje, waar nog wel wat bezoekers bij hadden gekunt, maar ja nu kunnen de meesten wel weer verder in de anonimiteit 😉 Waar was je Joop?


  Maak melding

 3. *** op naar tweede lustrum…***
  hoi weblogers, ik vond het leuk om de gezichten achter jullie gode site eens te zien. Ik vond het goede ontmoetingen en wens jullie succes met de komende vijf jaar.

  De ideeën voor de verkiezingstijd lijken mij goed. Tot mails! 😉


  Maak melding

 4. mensen, ik had graag off the record met jullie handen geschud, gebabbeld, geproost en geluisterd naar de man die “waar zijn die handjes?” hoog in het vaandel heeft staan maar ben echter enorm druk met mijn favoriete 1-mans politieke partij die binnenkort een partijcongres houdt dat zeer veel voorbereiding vergt. momenteel komen er zoveel leden bij dat ik ff mijn tijd en aandacht hierop moet vestigen. het gaat u allen (weblog zwolle in het bijzonder) goed.


  Maak melding

 5. @joop

  Er was gisteren ook een afgevaardigde van jouw favoriete partij van de partij. Dus jij had ook zeker van de partij kunnen zijn op dit Weblog Zwolle partijtje. :'( 😉
  Dan had jij hem jouw consumptiebon kunnen schenken, want nu kostte het mij een vermogen om ’s mans dorst te kunnen lessen. 😮 😀
  Kunnen wij dit op jullie partijcongres vereffenen meneer tolhuus? 😛 ;D


  Maak melding

 6. Lustrummetje
  iig gefeliciteerd met het lustrum.
  Ik wil ook wel vanalles aanvoeren maar ik lag heerlijk onderuitgezakt op de bank met een glas whiskey om de buik staand tv te kijken.
  Wou van alles dus maar heb uiteindelijk niks gedaan behalve bijkomen 8)
  Ik reken op mijzelf het volgende feestje 😉


  Maak melding

 7. bedankt
  Weblog Zwolle, bedankt voor het organiseren van de gezelligheid. Ik kon ’s avonds niet naar het feestje, maar ben ’s middags wel naar de borrel geweest. Dat ik dan vereeuwigd wordt met het glas aan de mond tijdens de speech van de wethouder neem ik op de koop toe.
  De opkomst had beter gekund en staat (gelukkig) haaks op de opkomst op het weblog, maar zij die er waren leverden veel gezelligheid.


  Maak melding

 8. Sorry, sorry, sorry

  Ik wilde de regen niet trotseren, had al een uur in de regen gestaan bij een school waar me broertje terug kwam van schoolkamp :'(

  Gelukkig weten er genoeg wie ik ben en ben ik niet helemaal anoniem hier 😀


  Maak melding

 9. Deftig feestje mensen, de thuisblijfers kregen weer eens ongelijk. Interessant dat 3 politieke partijen ook even langskwamen. Ieder op zijn eigen manier. Oh ja, Hans v. E. op Sargasso is (geloof 2 minuten)tijd om je post nog te wijzigen. Da’s ook wel interessant, ivm typefouten en andere correcties.
  Tof dat Ghehe er ook was, maar zo’n Plantje?
  Die treed nu toch nog niet op op vrijdagavond?
  Helaas kon ik niet mee naar de afterparty. Maar was tegen 23.30 uur thuis.
  Aangezien de 2 Hamburgse dagen zeer vochtig waren en we om 8.00 uur al vertrokken, misschien laat genoeg.

  PS Ken een ander onder de naam “Joop”, als Tolhuus.
  Zal vast wel op de foto staan op weblog tijdens hun wereldcongres de 25e 😉


  Maak melding

 10. Zwolle 2x in beeld:
  -Vanavond 20.30 bij RTL 4, 5, 6 of 7 is TV-Makelaar oa over een hoog appartement in het oude postkantoor.
  -21.30, RTL 4, Herrie aan de Horizon met Arletta Swartjes en Mirjam Egberts. Zij zijn hobbykok én zien er goed uit. Als ze nog vrijgezel zijn is het jammer dat dat er geen contactmogelijkheden bij de foto staan. Welke partner wil er nou geen goede kok die er ook nog goed uitziet?

  Ken beide programma’s niet en ga ook even naar de FC kijken, maar Zwolle is weer in beeld.


  Maak melding

 11. zwolle in beeld
  vanavond is “voor de digitale kijkers” Zwolle ook op tv
  omroep fryslan zend namelijk de wedstrijd zwolle-cambuur uit 🙂  Maak melding

 12. @ Richard: Bedankt, ja ik las het

  vanavond is “voor de digitale kijkers” Zwolle ook op tv
  omroep fryslan zend namelijk de wedstrijd zwolle-cambuur uit  Maak melding

Reageer