Beach Volleybal aan de Agnietenplas

Zwolle – Dit weekend staat de Agnietenplas in Zwolle in het teken van beach volleyball en fun. Tijdens deze dagen wordt er op verschillende niveaus beach volleyball gespeeld. Dit evenement, georganiseerd door FreeTime, is geschikt voor jong en oud, van recreant tot topsporter. Het weekend hier in Zwolle is het tweede toernooiweekend van het ‘Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit’.

Tijdens het Beach Volleyball Circuit ben je niet alleen maar aan het beach volleyballen. De toernooien staan ook garant voor hangin’ out at the beach, cool beers & hot cocktails, stoere mannen en mooie meiden, gave muziek, side events enne, vergeet vooral niet te relaxen. Ook in 2009 meren het Beach Circuit aan in Zwolle, de hoofdstad van Overijssel. Wat een top locatie! Een schitterend strand aan de Vecht en alle faciliteiten aanwezig. Net als vorig jaar kande organisatie rekenen op de steun van Landstede/VC Zwolle.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. In de Tweede Divisie werd op zaterdag het team van Bas Hoeberigs en Bastiaan Kerpel 1e onder de naam Zwollywood. Op de zondag namen de dames in de Tweede Divisie het tegen elkaar op en na een lange dag werd de finale uiteindelijk rond de klok van 19.00 uur beslist in het voordeel van Rachel van der Pol en Nathalie Spekman. Zij wonnen in een spannende 3-setter uiteindelijk de derde set met 16 ?? 14 van Laura Kam en Inge van den Outenaar.

    Na zo??n succesvol evenement hopen we komend jaar uiteraard weer de Agnietenplas in Zwolle aan te doen. Beach volleyball is groeiende en ontzettend populair getuige de vele evenementen en clubs welke momenteel ontstaan.


    Maak melding

Reageer