Landelijke Verwendag voor vrouwen met kanker

Zwolle – Vrijdag 29 mei worden alle vrouwen die door kanker zijn getroffen in het zonnetje gezet. Om vrouwen die door kanker zijn getroffen te helpen op weg naar herstel of te steunen in hun ongelijke strijd zet Sportstudio Zwolle aan de Berkumstraat van 9.00 tot 21.00 haar deuren open om alle vrouwen die door kanker zijn getroffen gratis verwenbehandelingen te geven. Zo kan men zich opgeven voor een Japanse gezichtsmassage of stoelmassage.

Daarnaast is er de mogelijkheid om uw voeten heerlijk te laten verwennen d.m.v. een voetreflexbehandeling. Iets nieuws om tot rust te komen is de oorkaars behandeling die wordt gegeven door een verpleegkundige.
Een visagist zal u opmaken en in samenwerking met een fotograaf levert dat een mooi kiekje voor thuis op. Ook een reiki behandeling gegeven door een natuurgeneeskundig therapeut behoord tot de mogelijkheden. En om een gezonder en fitter lichaam te krijgen kunt u bewegen onder begeleiding van een Personal Trainer.

Alle behandelingen worden aangepast aan de persoon en geheel gratis door al deze therapeuten aangeboden. Ook als u al langere tijd geleden de diagnose kanker hebt gehad kan het soms fijn zijn om een verwenbehandeling te krijgen. De fysieke ongemakken van de medische behandelingen zijn vaak zo langdurig dat er nog jaren later hinder van ondervonden wordt.

U kunt zich inschrijven voor deze dag bij Marion van Brussel tel. 038-4659118.

Artikel delen:

Reageer