Kamerleden bezoeken Kennispoort Zwolle

Zwolle –  Maandagmiddag organiseerden MKB IJssel-Vecht en Kennispoort Regio Zwolle een werkbezoek aan de regio Zwolle voor Tweede Kamerleden. Namens Zwolle waren deze middag onder andere wethouder Knol en Tweede Kamerleden Wiegman en Van Hijum aanwezig.

De reden voor dit bezoek lag in het deelgenoot maken van kamerleden van de dynamiek van de regio Zwolle, de ambities en de manier van kansen benutten in deze economisch zware tijd. Dit vond plaats aan de hand van een drietal hoofdthema’s. Een discussie gericht op kansen en mogelijkheden maar ook kritisch ten aanzien van de geringe of juist extreme impact van maatregelen op het midden- en kleinbedrijf. Hoe zorgen we er met elkaar voor dat onze regio dynamisch blijft? De hoofdthema’s waren: Infrastructuur en bereikbaarheid, Technische innovatie in het MKB, meer, sneller en anders investeren en Sociale innovatie en employability. Daarna werden in Dedemsvaart, Steenwijk en Zwolle bedrijven bezocht. In Zwolle betrof dat Hemmink BV aan de Amperestraat.

Hemmink is een moderne en betrouwbare importeur van een hoogwaardig assortiment elektrotechnisch materiaal en systemen op het gebied van kabeltelevisie-telecom-data en zorg-domotica.  
Hemmink ziet het investeren in haar mensen als kritische succesfactor, immers mensen maken het verschil. Sinds 2002 is Hemmink als eerste MKB bedrijf in het noorden en oosten van Nederland IiP gecertificeerd.

Artikel delen:

Reageer