Zwolle werkt aan de weg op 25 mei

Zwolle –  De gemeente Zwolle begint maandag 25 mei met asfalteringswerkzaamheden op verschillende locaties in de stad. De activiteiten veroorzaken overlast voor het autoverkeer. De werkzaamheden worden uitgevoerd in het kader van onderhoud. 

De locaties zijn: Stenen Pijp, rijrichting naar de Diezerkade toe: van 25 mei om 19.00 uur tot en met 26 mei om 17.00 uur.  Middelweg, gedeelte tussen de A28 en de Zwartewaterallee, met rijrichting naar de Zwartewaterallee: van 25 tot en met 29 mei. Zwartewaterallee, gedeelte Middelweg – Monteverdilaan inclusief kruispunt Middelweg: van 28 tot en met 30 mei in de avond en nachtelijke uren. Spoolderenkweg: van 25 mei tot en met 19 juni.  Vrouwenlaan, betreffende het gedeelte tussen Ittersumallee en oversteek naar tunnel, met rijrichting naar Vrouwenlaan: op 25 mei. Naast deze werkzaamheden zijn er nog meer wegwerkzaamheden gaande. Kijk voor meer informatie op www.bereikbaarheidzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ze gaan ook wat aan die poller in de Werkerlaan (net buiten Stadshagen) sleutelen dit weekend. Volgens mij werkt dat ding zowieso niet meer? Om 6.50 uur vanochtend stond ie naar beneden, en om 12.00 uur ook.


    Maak melding

Reageer