Opening nieuwbouw Dimence Zwolle

Zwolle – Vrijdag 29 mei worden de drie nieuwbouwlocaties van GGZ dienstverlener Dimence in Zwolle officieel geopend. Bij de opening zijn ook burgemeester Henk Jan Meijer van Zwolle en de architect van de panden, Thomas Rau, aanwezig. De opening vindt plaats aan de Grasdorpstraat in de wijk Assendorp. Dit is één van de drie nieuwe locaties.


De nieuwe locatie aan de Eerdelaan…

De locatie aan de Grasdorpstraat wordt begin juni in gebruik genomen. Hier vinden vooral de basiszorg en de verslavingszorg hun nieuwe plek. Op woensdag 27 mei van 15.00 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje in het nieuwe pand te komen nemen. De overige twee locaties zijn eind 2008 in gebruik genomen. Aan de Eerdelaan in Stadshagen bevindt zich de ouderenzorg, neuropsychiatrie en langer durende behandeling en zorg. Aan de Dr. van Thienenweg in Oosterenk is de spoedeisende psychiatrie gevestigd.

Van bos naar stad

De verhuizing van dorp naar stad is met de officiële opening op 29 mei een feit. In plaats van één grote locatie – voormalig Franciscushof – in de bossen van Raalte, is Dimence nu prominent aanwezig in de Zwolse maatschappij.   

Specialistische instelling

Dimence is een specialistische instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij ondersteunen mensen met psychische problemen en met psychiatrische klachten en stoornissen in het voorkomen, behandelen en draaglijk maken van deze problematiek. Dimence is voortgekomen uit een fusie tussen Zwolse Poort, Adhesie GGZ en RIAGGz over de IJssel.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Vindt alle 3 de nieuwe panden zeker een aanwinst. Mooie gebouwen met gevoel voor vorm en kleur en een goede materiaal keuze. Mag wat kosten blijkbaar.


    Maak melding

Reageer