Van Polen en Lim-Duan verlengen bij FC Zwolle

Zwolle – Deze week heeft FC Zwolle overeenstemming bereikt met Bram van Polen en Domminggus Lim-Duan. Beide spelers hebben een nieuw contract getekend waardoor ze langer te zien zijn in Zwolle.

Bram van Polen verlengt zijn contract met twee jaar met een optie voor een derde jaar. Zijn huidige contract liep dit jaar af, de 21-jarige aanvaller is daarom tot 2011 te bezichtigen in het FC Zwolle stadion. FC Zwolle is blij dat van Polen weer blessurevrij is en hoopt nog vele mooie momenten met hem te beleven. Middenvelder Dominggus Lim-Duan tekent een contract voor één jaar. De geboren Zwollenaar speelde afgelopen jaar op amateurbasis voor de blauw witten en heeft zelf een nieuw contract afgedwongen. FC Zwolle heeft er vertrouwen in dat hij deze positieve lijn kan doorzetten en heeft hem beloond met dit contract.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Gefeliciteerd mannen! Hele goede zaak dat er weer twee spelers uit de huidige selectie bijtekenen, zo wordt voorkomen dat er komend jaar weer met een nieuw team gestart wordt dat op 4/5 plaatsen verandert.

  Ik heb enorm zin in vanavond. Naar verwachting acht tot negenduizend supporters in het Oosterenk, voor de laatste keer dat er meer publiek bij een thuiswedstrijd van FC Zwolle kwam moeten we terug naar de bekerwedstrijd tegen Feyenoord begin jaren 90. Kom op Zwolle!


  Maak melding

 2. Mooi, beide spelers verdienen het. Zeker Lim-Duan heeft aangetoond hard te willen werken.
  Gefeliciteerd mannen!! ;D Wie weet staan jullie komend seizoen in de ere-divisie!  Maak melding

 3. FC Zwolle speelt dinsdag tegen Cambuur Leeuwarden voor de promotie richting de Eredivisie. In de competitie wist Zwolle twee keer de drie punten te pakken, maar volgens Cees Keizer is Cambuur beter.

  “Cambuur heeft meer ervaring, en toch ook meer kwaliteit”, zegt Keizer tegenover De Stentor. “Het is zaak dat we dezelfde teamspirit tonen als in de vorige wedstrijd, toen de periode op het spel stond. Als dat lukt hebben we een goede kans om verder te komen.”

  De jongeling is eigenlijk speler van Vitesse, maar daar komt hij niet aan spelen toe. “Onder Hans Westerhof heb ik lopen hopen, bij Theo Bos werd meteen duidelijk dat die er niet zou komen. Daar was de trainer eerlijk in, en dat kon ik wel waarderen. Voor mij is het ook belangrijk om een langere reeks wedstrijden te spelen, zoals nu in Zwolle.”

  De Jupiler-club heeft aangegeven dat ze Keizer langer willen huren. “Er komt een tegenvoorstel”, zegt de voormalig jeugdspeler van Ajax, die wel de intentie heeft om in Zwolle te blijven. “Ik moet veel wedstrijden spelen. De stap naar de eredivisie kan je op latere leeftijd altijd nog maken.”


  Maak melding

 4. Het licht is uit in Sittard, hoe lang zal het duren voordat het licht uit gaat in Eindhoven?? Wel verrot voor de supporters!


  Maak melding

 5. Ben benieuwd wat coke junk/riooljournalist Stephan Wageman hier van vindt.
  Morgen weer een zuur stukje in de Pers ?


  Maak melding

 6. @Zwolleerder, Wageman en zijn vriendje Fokko Ebbens hebben toch niets te melden.
  Mooi laten zeiken die azijn zeikerds.

  Lim Duan en van Polen blijven gelukkig!
  Gefeliciteerd!!!


  Maak melding

 7. Heb uit betrouwbare bronnen wat inside info over die dikke Wageman gekregen de afgelopen jaren.
  1. hij is bij geen enkele amateur vereniging in Zwolle meer welkom omdat hij zijn contributie nooit betaalde.
  2. uitgekakt bij de VI en tegenwoordig analist bij TV-Tukkerland.
  3. heeft zijn opleiding voor journalistiek nooit afgemaakt.
  4. schijnt jarenlang met een verdacht witte coke-neus te hebben rondgefladderd.
  5. vriendje van Piet Bakker, de man die in zijn eentje het sociale systeem in NL. heeft uitgehold door altijd ziek zwak misselijk of overspannen te zijn maar tegenwoordig op iedereen wat aan te merken heeft.

  journalistiek van de goot zeg maar, en nooit te beroerd om zijn leugens te ventileren.


  Maak melding

Reageer