Agressieve man slaat politieagent

Zwolle – Maandagochtend 18 mei is aan de Meeuwenlaan een 21-jarige man uit Zwolle aangehouden voor het vernielen van een ruit en het bedreigen van een 39-jarige bewoner.

De man was kwaad op de 39-jarige man vanwege een relationeel conflict en gooide de ruiten in. Toen de politie arriveerde om hem aan te houden, sloeg hij een politieman die hierbij letsel in zijn gezicht opliep. Ook verzette hij zich dusdanig bij zijn aanhouding, dat er een kledingstuk beschadigd raakte van deze politieman. Laatstgenoemde heeft aangifte gedaan tegen de man. De 21-jarige Zwollenaar kreeg een proces-verbaal.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Wat een onzin! Gewoon een dikke vette sukkel! Als je al ruiten in gaat gooien laat je al zien een conflict niet op een normale manier op te kunnen lossen.
  En dan ook nog een beetje een agent slaan…tssss…


  Maak melding

 2. ach tegenwoordig is er geen respect meer voor iets of iemand, slaan is het eenigste wat we kunnen, en dan naar huis met een proces-verbaal, nee vast zetten die lui en geen mooie cel maar een ruimte zonder ramen en luxe en gewoon op water en brood


  Maak melding

 3. Enig respect voor wetshandhavers is ver te zoeken.
  Kijk bv. maar naar wegmisbruikers hoe die mensen ‘toegesproken’ worden.
  Aan de andere kant wordt je als burger niet helemaal serieus genomen als je de wijkagent mailt dat er in een 30KM zone structureel te hard gereden wordt.
  En dat je meldt dat je in winkelcentrum Zwolle Zuid van fietsers tot en met dikke motorfietsen van de sokken wordt gereden!
  (Ondanks de nieuwe bebording plus hele vette gele borden met ‘voetgangerszone’)

  Haal die borden dan weg! Dan weten we waar we aan toe zijn..

  Er schijnen wijkagenten te zijn, maar ik heb er nog nooit één mogen aanschouwen in Zuid op de openbare weg.
  De wijkagent in Zuid zit notabene in de Pol, das 2x struikelen vanaf WC Zwolle Zuid…
  Is de koffie daar in de Pol zó lekker…?  Maak melding

Reageer