Ramkraak horecagelegenheid Petuniaplein

Zwolle – Bij een horecagelegenheid aan het Petuniaplein is in de nacht van maandag op dinsdag 19 mei een ramkraak gepleegd. Met een auto heeft men de openslaande deuren van de gelegenheid ingereden. Vervolgens heeft men een nog onbekende hoeveelheid geld weggenomen.

De politie heeft nog enige tijd in de omgeving gezocht naar de auto, maar deze niet aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben bij of rond het Petuniaplein omstreeks 02.45 uur. Ook getuigen die een kleine rode auto, vermoedelijk zonder bumper, na dit tijdstip hebben zien rijden of weten waar een dergelijke auto nu staat, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. De bestuurder van de auto is weggevlucht in de richting van de Rozenstraat en is vervolgens de parallelweg van de Voorsterweg opgegaan. Daarna de Voorsterweg op in de richting van Zwolle. Het is goed mogelijk dat hij vervolgens de Frankhuizerallee is opgegaan.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. zolang zaken nog geld achterlaten zal dit soort ongein blijven duren, dus neem je geld mee of zorg dat het niet voor het grijpen ligt


    Maak melding

Reageer