Overige politieberichten

Zwolle – Op dinsdagmiddag 19 mei werd een 48-jarige man uit Zwolle aangehouden voor openbare dronkenschap. De man gedroeg zich vervelend aan het Bachplein en verkeerde duidelijk onder invloed. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten op het bureau en krijgt een proces-verbaal.

– Tussen maandag 18 mei 19.15 uur en dinsdag 19 mei 09.40 uur werd er ingebroken bij een bedrijf aan de Burgemeester Drijbersingel. De dader(s) verschafte(n) zich toegang tot het pand door een raam te forceren. Er werd een onbekend geldbedrag weggenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

– Aan de Ceintuurbaan werd dinsdagavond 19 mei een 29-jarige man uit Kampen aangehouden. Hij zou een voorwerp naar een personenbus hebben gegooid, waardoor deze beschadigd raakte. De man gaf tevens een valse naam op. Hij werd ingesloten op het bureau voor nader verhoor. 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Laat me raden: die laatste gast gooide na de wedstrijd een steen richting een bus Cambuur-supporters?
    Toen ik daar langs fietste, hoorde ik een kerel van rond die leeftijd door z’n telefoon zeggen dat hij 1 steen ging gooien en dan naar huis zou gaan. En ik maar denken dat het grootspraak was…


    Maak melding

Reageer