Uitslag Ranking the Sites nadert

Zwolle – De lokale politieke partij Lev-06 maakt maandag 25 mei in de raadzaal de winnaar bekend van Ranking the Sites 2009. Een onafhankelijke jury heeft alle politieke websites van Zwolle beoordeeld en een top 10 samengesteld. De partij met de beste site krijgt om 19.30 uur een speciale trofee uitgereikt.

De jury heeft de sites van alle negen partijen uit de raad bekeken. Ook zijn de sites van Lev-06 en Lijst Willem Lucht meegenomen. De juryleden letten o.a. op leesbaarheid, actualiteit en mogelijkheden tot interactie.  De jury heeft dezelfde samenstelling als vorige jaar; de leden komen uit de journalistiek en de grafische sector.

Lev-06 is in 2007 met Ranking the Sites begonnen (nadat Weblog Zwolle daar ooit eens mee gestart is: Red.). Doel is om partijen te prikkelen de communicatie via internet te verbeteren. De SP won zowel in 2007 als in 2008, met eindcijfers van ruim boven de 7. Vorig jaar werd het CDA tweede; het jaar daarvoor D66. Alle rapportcijfers van de afgelopen edities zijn terug te lezen op de site van Lev: www.lev-06.nl.

Artikel delen:

Reageer