HESZ Open, een gezellige mix van muziekstijlen

Zwolle – In de Zwolse binnenstad vond donderdag HESZ Open plaats. Op het Grote Kerkplein in Zwolle werd het grootste openluchtcafé van Nederland tot stand gebracht. HESZ Open was een dag vol gezelligheid en muziek in de Zwolse binnenstad.

  Muppett Stuff

Zoals voorgaande jaren wilde de HESZ de gezellige en gemoedelijke sfeer scheppen van een café in de openlucht. Dat is gelukt. Al vanaf de start van het programma was het gezellig druk op het plein. Ook een regenbui dreef de terrasbezoekers niet naar huis. Afwisselende muziekgenres, artiesten en bands maakt dit evenement een afspiegeling van de vele verschillende evenementen die de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) jaarlijks organiseert. Al tweemaal eerder werd dit evenement georganiseerd in de Zwolse binnenstad maar dan onder de oude naam ‘Café HESZ’. Met de naamswijziging naar ‘HESZ Open’ wilde de organisatie meer het open karakter van de Zwolse horeca en het feit dat dit evenement in de openlucht plaatsvindt benadrukken.


Rubio Sucio


Stremm


Jazzmatic

Ook dit jaar had de HESZ weer een verrassende lijst aan artiesten en bands weten te regelen waarmee alle muziekgenres van Jazz tot Blues, Rock tot Nederlandstalig aan bod kwamen: Stremm, Men in Music, Muppetstuff, Ruben Hoogeboom, Jazzmatic, Reinier Vegter, Soul Cages en The centimeters.


Reinier Vegter

Het bijzondere aan HESZ Open is dat vele Zwolse horecaondernemers van diverse horecabedrijven achter de HESZ- tappunten op het Grote Kerkplein staan. Het evenement laat daarmee zien dat de HESZ en haar leden niet alleen achter de schermen maar op die dag ook zichtbaar samenwerken.


Jazzmatic


Roy Kuschel (Jazzmatic)


Muppett Stuff


Muppett Stuff


Soulcages

HESZ

De HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) organiseert jaarlijks ongeveer 13 evenementen in samenwerking met de Zwolse horeca. Door een financiële bijdrage van de horeca zelf is het mogelijk om veel van deze evenementen kosteloos aan het publiek aan te bieden. Meer informatie over de HESZ is te vinden op www.hesz.nl.

 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. mooi feestje
    Moooooi feestje en complimenten voor de geluidstechniek, zowel voor als op het podium….

    Anja, mooi dat je zoveel stijlen samen brengt (ook wil je zelf absoluut niet in de schijnwerpers.

    pepe (jazzmatic)


    Maak melding

Reageer