Spektakel Ether strijdt met de elementen

Zwolle – Donderdagavond vond in het Ter Pelkwijkpark te Zwolle het beeldende spektakelvoorstelling Ether plaats. De theaterbezoekers op de volle tribunes genoten van het drama dat geboden werd.


Element aarde…

Ether gaat over de vier elementen, water, lucht, aarde en vuur, die in het nauw worden gedreven door de steeds sterker opkomende consumptiemaatschappij. De elementen krijgen in deze voorstelling gestalte door middel van vier jonge vrouwen en vier elementaire stellages. De hedendaagse, tegenwerkende consument is het uitgangspunt. Door middel van metershoge stellages, ontroerende en spectaculaire beelden werd het vijfde element (de ether de ruimte en de tijd) in handen van het publiek gelegd. Een openluchtvoorstelling van 70 minuten die op elk grasterrein (minimaal 1600 m2.) kan worden gespeeld. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 mei wordt de voorstelling om 21.45 uur herhaald.


De vier elementen bij elkaar…

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Interessant, misschien maar eens kijken. Mooi dat de “consumptiemaatschappij” wordt aangeklaagd. Mooie beeldende foto’s ook Magda, dit krijgt vast een vervolg…


    Maak melding

Reageer