Alzheimercafé: gezellige avond als afsluiting seizoen

Zwolle – Op dinsdagavond 16 juni 2009 van 19.00 –21.30 uur is het laatste Alzheimercafé van dit seizoen. Deze avond komt Troubadour Arnoud Kas optreden. Arnoud beschikt over een breed repertoire liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar. De avond biedt plezier en luistergenot voor alle bezoekers. De avond is bedoeld voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familieleden en vrienden.

In de pauze is er natuurlijk ook weer volop tijd om met andere bezoekers ervaringen uit te wisselen of vragen te stellen aan de aanwezige hulpverleners. En zoals gebruikelijk is er een informatiestand met boeken en brochures. Het nieuwe seizoen (2009-2010) start op dinsdag 15 september 2009. Dat is het begin van het 1e lustrumjaar. Het Alzheimercafé Zwolle bestaat dan 5 jaar. Het Alzheimercafé is in de ‘Bakhuuszaal’ van Restaurant ‘De Handschoen’, Nieuwe Deventerweg 103 in Zwolle. Voor meer informatie kunt u terecht bij Alzheimer Nederland afdeling IJssel-Vecht, telefoon: 06 – 155 727 59.

Het Alzheimercafé is een initiatief van Alzheimer Nederland afdeling IJssel-Vecht, Dimence Zwolle, Stichting Informele Zorg en Stichting Welzijn Ouderen Zwolle. 

Artikel delen:

Reageer