Fakkelbrigade presenteert eerste album in Zwolle

Zwolle – De Zwolse formatie Fakkelbrigade presenteerde donderdagavond  het langverwachte eerste album in Hedon te Zwolle. De brigade bestaat uit Rico, Sticks (ex-Opgezwolle), Typhoon, James en beatmaker ART. Deze releaseparty was al binnen een week uitverkocht en het Poppodium zat dan ook helemaal vol fans.

Het gloednieuwe studiowerk van de brigadiers zat er al een tijdje aan te komen, na een aankondiging van de mannen eind vorig jaar op het podium in Heerhugowaard. Ook verscheen de single “Schouders ophalen”, ter ere van sneakerzaak Patta’s vijfjarig bestaan, een opwarmer voor de hittegolf die deze zomer Nederland aan zal doen. De Fakkelbrigadiers, bestaande uit beatmaker A.R.T. en rappers Rico, Sticks (ex-opgezwolle), Typhoon en James hebben de in de luwte doorgebrachte tijd goed benut. Onafgebroken is er gewerkt aan dit “debuut”, waaraan naast deze harde kern-leden natuurlijk meerdere van de usual suspects meewerken. De binnenkort te verschijnen nieuwe Top-Notch mixtape wordt verrijkt met de eerste single van de Fakkelbrigade, genaamd “Colucci”.

Op www.fakkelteitgroep.nl vind je meer nieuws over de plaat, informatie over de groepen gelieerd aan de Fakkelteitgroep en traktaties als exclusieve nieuwe nummers, filmpjes, foto’s en dergelijke.

Artikel delen:

Reageer