Aanmelden halve marathon kan nog

Zwolle – Het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival vindt dit jaar plaats op 13 juni 2009. En voor de twijfelaars, aanmelden voor de Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon kan nog tot en met 6 juni. 

Nog niet ingeschreven voor de Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon en toch mee lopen aan dit gezellige en sportieve evenement? Met een unieke route door de historische binnenstad. Het kan nog! Aanmelden kan tot en met 6 juni 2009 (tenzij de limiet eerder bereikt is) via de website: www.halvemarathonzwolle.nl  Misschien verbetert u het record van 01:01:50 wel!

Er worden deze dag live opnames gemaakt door RTV Oost. RTV Oost zal zorgen voor Tour de France-achtige sferen. Er wordt met helikopters gefilmd vanuit de lucht, maar ook op de grond met motor – en schoudercamera’s. Van loper, tot publiek. Alles wordt geregistreerd.  

Als deelnemer aan het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival wordt u langs het parcours aangemoedigd door vele toeschouwers, maar ook door veel muziek. Bij de start geven Harm Wolters en That´s all een spetterend optreden weg. Vervolgens komt men op de route langs Brobando en de Toetsebollen, kan er in het ritme worden mee gelopen met de Antiliaanse drumband de Zwarte Panters of worden genoten van de studenten van de Meander Bigband. Ook kan je lekker meedeinen op de klanken van het Groot Blokzijls Piratenkoor en de Zingende Padden en meezingen met coverbands Seventh Gear en The Peach Kings. Voor het Nederlandse repertoire zijn Harm Wolters en Henri van Velzen aanwezig, voor een sixties programma Henk Klompmaker en Friendsband. Ook ontbreekt het dit jaar niet aan DJ’s, swingen met DJ Henri Geerlings bij de finish. Op de Hortensiabrug DJ Soulclap en bij Hedon DJ Hans Stroeve. Als laatste de fanfare, orkesten, boerenkapellen en drumbands die dit jaar bestaan uit de Als Je Maar Bekend Band, De Zwolsche Polle en Jubal. Kortom, op zaterdag 13 juni is het een groot sportief festijn in de binnenstad van Zwolle.

Artikel delen:

Reageer