Man uit Zwolle vermist

Zwolle – Sinds dinsdag 19 mei wordt een 34-jarige Zwollenaar vermist. Hij is ’s ochtends vanuit zijn woonplaats in de richting van Raalte vertrokken. De man werd op dinsdagochtend rond 09.00 uur nog gezien aan de Raalterweg te Raalte. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de man en is er geen contact meer met hem geweest. Het signalement van de man luidt als volgt: normaal postuur, 1.75 a 1.80 meter lang, kaal hoofd. Hij draagt een zwart-wit gestreept vest.

De politie is op zoek naar getuigen die de man mogelijk gezien hebben in de periode van dinsdag tot en met heden. Ook komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk over informatie beschikken die tot de verblijfplaats van de man kan leiden. U kunt hiervoor contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

De man is intussen gevonden!

Artikel delen:
Reacties 10
 1. ZWOLLE/DEVENTER – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie in de stationshal van Deventer een man aangetroffen, die bij controle de sinds maandag vermiste Albert Jan Lenderink (34) uit Zwolle bleek te zijn.

  Lenderink is door de politie terug gebracht naar zijn woonplaats Zwolle.  Maak melding

 2. Dit hele bericht roept bij mij meer vragen op dan dat er antwoorden komen!

  Waarom is het zo bijzonder dat iemand een tijdje weg is? Wie heeft hem als vermist opgegeven? Familie? De politie? Zou de politie ook zo snel zijn als ik een paar daagjes er tussenuit zou knijpen?

  Voorts kan dit hele verhaal ook tot allerlei speculaties leiden:Was er misschien reden voor de politie om te zorgen dat deze persoon niet te lang zomaar ergens op straat loopt?


  Maak melding

 3. @ Plantje: het roept zeker vragen op, maar stel dat deze meneer persoonlijke problemen heeft dan hoeft wat mij betreft niet de hele wereld dat te weten.


  Maak melding

 4. Helemaal mee eens Carola. Daarom vind ik het ook zo vreemd dat ze direct de hele wereld erbij betrekken als ie een paar daagjes weg is. Ik vind dat je daarmee iemand wellicht onbedoeld in de negatieve schijnwerpers plaatst.


  Maak melding

 5. Tja misschien is de hele wereld erbij betrekken wel de enige manier om iemand snel terug te vinden…
  Maar inderdaad zou dit bericht nu vh weblog kunnen of geanonimiseerd kunnen worden (geen foto en naam meer).

  ==============

  Waarvan akte!


  Maak melding

Reageer