Fusion of Dance: Dansfeest aan een zonnig strand

Zwolle – De Wijthmenerplas in Zwolle is zaterdag de “place to be” voor dance-liefhebbers. Vandaag vindt de eerste editie van Fusion of Dance plaats. Aan het water en met een aangenaam zonnetje erbij kan iedereen genieten van de vele verschillende DJ’s en artiesten. Deze zijn onder gebracht in drie verschillende dance-stromingen en verdeeld over drie verschillende podia. Voor ieder wat wils! De organisatie laat weten dat tijdens de voorverkoop 5.250 tickets zijn verkocht. Met deze stralende dag zullen dat er aanmerkelijk meer gaan worden.


Partypeople…

Het Mega-Base podium zal haar line-up starten met hardtrance, daarna hardhouse, om te eindigen met hardstyle. Bekende Nederlandse DJ’s, zoals Dana, Gizmo, Luna, Alpha Twins, Fausto en Deepack zullen hun beats uit de speakers blazen. De bekende MC Ruffian zal als host een extra dimensie geven aan MegaBase. Op dit podium zal vrolijke melodieuze hardstyle gedraaid worden, wat niet te verwarren is met hardcore. Het LIPGLOSS podium zal meer bieden dan alleen een drankje en een plaatje. De vaste bezoekers zijn inmiddels de vele variaties aan entertainment en show gewend. Het publiek kan gedurende de avond van alles verwachten, zowel op het podium, als op het veld. De gedachte van LIPGLOSS is, dat het publiek niet alleen naar het LIPGLOSS feest toe gaat, maar tegelijk ook onderdeel is van het feest. Op dit podium zullen bekende Nederlandse DJ’s groovy house draaien onder andere Gregor Salto, Sidney Samson, Jip Deluxe, Eric de Man.


De Zwolse DJ TommygoffVia ‘Lees verder’ meer foto’s en nieuws…


Yade


Imad-JaY


De Zwolse grafitti artist Martin Jan

Op het Onlytechno podium draait het, zoals de naam al zegt, om de techno-muziek. Dit nieuwe succesvolle concept van Studio TaS heeft reeds drie keer plaats gevonden in de Broerenkerk te Zwolle. Techno heb je in verschillende soorten stijlen. Bij Onlytechno gaat het om de Detroit- en housetechno. Dit zijn de wat “softere” stijlen binnen de techno-muziek en typeren zich door de melodieuze klanken en de mindere BPM’s (beats per minute) in vergelijking met de andere techno-stijlen. In de festivaltent kunnen 1000 bezoekers uit een hun dak gaan op techno-muziek van bekende techno-DJ’s, waaronder Heiko Laux (du), Sandrien, De man zonder schaduw, Darko Esser, Warren Fellow, Wouter de Moor.

Ook ontbreken onze eigen Zwolse techno-DJ’s niet in de line-up.

Luisteren naar je favoriete muziek, voetjes in het zand en uitzicht op het water… Fusion of Dance gaat een spetterend festival te worden!

Line-up;

Area 1 LIPGLOSS
Gregor Salto, Sidney Samson, Ricky Rivaro, Eric de Man, Cuzco, Jip Deluxe,
Roy El Kei, Mc Awi en Mc Crown

Area 2 ONLYTECHNO
Heiko Laux (DUI), Sandrien, Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw, Bob
Bishop, Darko Esser vs Warren Fellow, Imad-Jay, Joshua Kayn en Mc Zoe
Xenia

Area 3 MEGABASE
Dana, Deepack, Gizmo, TommyGoff, Luna, Alpha2, The Guardian en Mc Ruffian

Voorverkoopprijs;22,50 euro via www.fusionofdance.nl (ook voor de
bustickets), www.paylogic.nl, Delicious, Melkmarkt 12 te Zwolle, De
Tabakspot, Roggestraat 2 te Zwolle en alle 400 Primera winkels in
Nederland.
Deurprijs; 30 euro
Age; 18+
Website; www.fusionofdance.nl

Artikel delen:
Reacties 32
 1. en vanavond gaat alles los met losgeslapegn hooligans uit d ventr rotterdam amsterdam groningen nou fijn feestje weer hoor meteen afmaken die maffen zoeken alles op om maar te gaan rellem


  Maak melding

 2. ziet er super uit!!

  ik stond vanmiddag op de parkeerplaats bij het DC van AH (aan de overkant) en werd door de bass bijna van het terrein afgeblazen.. blij dat ik er niet naast woon.


  Maak melding

 3. Ik woon in Zwolle Zuid en ik hoor de bassen hier ook!

  Nou, laat ze maar lekker genieten! Ik ga straks wel even buiten met een biertje op het terras zitten en dan hoor ik er nog wel wat van!

  Ik had het op zich wel leuk gevonden om naartoe te gaan. Niet echt 100% mijn muziek maar leuk voor erbij zeg maar… Maar daarom vind ik 30 euro wel ietwat veel van het goede.
  Hopen dat ik de vrouw vanavond mee naar Popfront krijg. Daar komt metal 🙂


  Maak melding

 4. geen discussie?
  Goh, had verwacht dat hier als vanouds de discussie weer zou oplaaien over geluidsoverlast etc… Het valt me mee! ;D Zit nu in Dieze-oost, ook hier is het goed te horen, zal dus in heel Zwolle duidelijk te horen zijn?


  Maak melding

 5. Goh, had verwacht dat hier als vanouds de discussie weer zou oplaaien over geluidsoverlast etc… Het valt me mee! Zit nu in Dieze-oost, ook hier is het goed te horen, zal dus in heel Zwolle duidelijk te horen zijn?

  Met plussen en minnen durft niemand meer 😉

  Ik had het ook verwacht eigenlijk 🙂


  Maak melding

 6. Yes!
  Weet je wat nou het allermooiste is? Dat Zwolle eindelijk weer een beetje op de kaart wordt gezet, en dat dit werkt. Niets anders dan positieve berichten, HIER bijvoorbeeld. 🙂 Laten we hopen dat we als stad de landelijke imagoschade op deze manier nog een beetje kunnen gaan inhalen, want de tijd is voorbij dat we altijd naar het westen moeten voor de evenementen.


  Maak melding

 7. Wat is er nou leuk aan door alleen maar doeng, doeng, doeng, doeng, doeng te horen en urenlang achter elkaar. Wat voor een malloten gaan daar naar toe en betalen daar 22,50 euro voor? Ik heb de hele avond niets anders gehoord dan doeng, doeng en nog eens doeng, doeng. Wat een simpele muziek.


  Maak melding

 8. Ach Assendorper, als ik me daarover druk moet maken, dan gaan mijn haren sneller overeind staan bij agressieve hiphop dan een trancy dancefeessie zoals dit. Doet me denken aan DIT artikeltje. Simpel eigenlijk. 😀


  Maak melding

 9. Ik hoor ook alleen ‘doeng, doeng, doeng, doeng’. Maar dat is hier in Stadshagen. Net als met koptelefoontjes, als je die dingen niet op je hoofd hebt, hoor je ook de werkelijke muziek niet. Ik gok dus dat het toch echt wel om muziek gaat en niet alleen om ‘doeng, doeng, doeng’. En voor dat laatste zou ik ook geen geld betalen.

  Is trouwens ook niet nodig want hier krijg ik het gratis ;D;)


  Maak melding

 10. Ik denk niet dat ik dit soort lawaai over 60 jaar in een bejaardentehuis aantref. Jaren 60 muziek is tijdloos maar deze herrie slaat nergens op.


  Maak melding

 11. ach…
  Ik hoor de muziek hier ook in Assendorp. Ach, zo rond 12u of rond die tijd zal het wel minder worden.
  Maar ik kom nét bij Guido Weijers vandaan. Lekker genoten van heerlijke cabaret. En wat gaan we doen sinds vandaag?
  Het volgende is een beetje off-topic, maar ook weer een beetje niet:

  Elke dag 10 minuten met de gordijntjes dicht, (deuren en ramen ook voor de liefhebbers 😉 ), goed wijntje erbij en bedenken wat voor leuke dingen je hebt gedaan en morgen gaat doen. Zitten er geen leuke dingen bij, dan maar eens goed bedenken wat je fout doet…  Maak melding

 12. Hallo Joop ! Tot 12:00. Maar als we geluk hebben dan komen er nog een paar uurtjes bij. Dan ik lekker in slaap vallen met een vrolijk achtergrondmuziekje.


  Maak melding

 13. idd Jan, maar om het gelijk in het voor en najaar te doen is misschien nu nog iets te veel van het goede. Wel een goed idee van je! Misschien volgend jaar?


  Maak melding

 14. In de aalanden was het ook goed te horen.. ik weet niet waar ze gemeten hebben met hun “ze zijn ruim binnen de 85decibel gebleven” maargoed, ik vond het niet erg hoor 😛 De toegangsprijs vind/vond ik wel erg duur.. 😮


  Maak melding

 15. In de aalanden was het ook goed te horen.. ik weet niet waar ze gemeten hebben met hun “ze zijn ruim binnen de 85decibel gebleven” maargoed, ik vond het niet erg hoor De toegangsprijs vind/vond ik wel erg duur..

  Eerste gevel vanaf het festivalterrein.


  Maak melding

 16. duur? moet je gewoon snel zijn, ik heb 15 euro betaald….
  En helaas zijn er altijd zeikers, je kunt in Zwolle gewoon niks organiseren zonder dat andere proberen het te verpesten met hun gezeur…. ga lekker in een hutje op de hei wonen als je rust wil…
  En de mensen die het nu lawaai vinden kwa muziek stijl…. 20 jaar geleden werd dat gezegd van de muziek die jullie toen leuk vonden!!!
  Begin vorige eeuw was Jazz zelfs not-done…  Maak melding

 17. duur? moet je gewoon snel zijn, ik heb 15 euro betaald….
  En helaas zijn er altijd zeikers, je kunt in Zwolle gewoon niks organiseren zonder dat andere proberen het te verpesten met hun gezeur…. ga lekker in een hutje op de hei wonen als je rust wil…
  En de mensen die het nu lawaai vinden kwa muziek stijl…. 20 jaar geleden werd dat gezegd van de muziek die jullie toen leuk vonden!!!
  Begin vorige eeuw was Jazz zelfs not-done…

  Ik vind de muziek “wel aardig” en dan is ook ?? 15,- te duur. Ook al was het ongetwijfeld wel de moeite waard voor het feestje!
  Zeikerds heb je inderdaad altijd. Vergeet ook niet, dat er mensen zijn die gewoon “niet van muziek houden”. Ik snap er ook niets van, maar ze zijn er nog steeds! Van die mensen dat als je er op visite gaat er ook geen muziekje op de achtergrond aan staat….brrrr….


  Maak melding

 18. Best een goed idee om de festivals wat te spreiden over de stad (dan eens in het park, dan eens bij de Wijthmenerplas).
  Daarmee ‘verdeel’ je de geluidsoverlast ook wat.
  Over af en toe een keer overlast moet je niet zeuren vind ik, maar ik kan me voorstellen dat je knettergek wordt als het al-tijd in jouw achtertuin moet gebeuren.

  Wat dat broedseizoen betreft heeft Jan misschien wel een punt? (misschien kun je het verder toelichten Jan?) Ik had er nog niet aan gedacht…  Maak melding

Reageer