Openluchtbad Zwolle opent met zon

Zwolle – Zaterdag was het dan zo ver. Het Openluchtbad was voor het eerst dit seizoen weer open. Vanaf 11.00 uur kon iedereen met een abonnement weer genieten van het water. Het bad is ook nu weer volledig geschilderd en alle overige dingen zijn hersteld zodat alles er weer spik en span uitziet. Door het goede weer was het aan de Ceintuurbaan met 547 bezoekers al gelijk behoorlijk druk.

De afgelopen maanden hebben de vaste vrijwilligers er weer alles aan gedaan om het bad in goede staat te krijgen voor dit seizoen. En dat is ook nu weer gelukt. De zwembaden liggen er prachtig bij en de velden en opstallen zijn weer helemaal startklaar. Voor deze eerste dag werd het water in ieder geval verwarmd. Mocht blijken dat de nacht- en dagtemperaturen erg laag zijn, dan heeft verwarmen helaas geen effect en zal bekeken worden hoe lang het bad geopend kan blijven.

Voor wie zijn of haar abonnement nog niet heeft opgehaald, kan dat nog aan de kassa van het bad doen. Dat geldt ook voor nieuwe leden. Ook zij kunnen aan de kassa een abonnement kopen voor het hele seizoen. Kijk voor actuele prijzen op www.openluchtbad-zwolle.nl. Vergeet vooral niet de PINpas, pasfoto (‘s) en een agenda om vrijwilligerswerk af te spreken mee te nemen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer