Vrouw draagt gestolen kleding met prijskaartje

Zwolle -– Op vrijdagmiddag 22 mei kreeg de politie een melding van winkeldiefstal bij een winkel aan de Deventerstraatweg. Uit een winkel werden door een man en een vrouw twee paar schoenen en kleding weggenomen.

Het personeel zette de achtervolging in en wist de schoenen terug te krijgen. Later op de avond werd een 22-jarige vrouw met onbekende woon- of verblijfplaats aangehouden die aan het signalement van de winkeldiefstal voldeed en die een kledingstuk van de winkel aanhad met het prijskaartje er nog aan. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. twee paar schoenen heb ik weggehaald, één van stof en één van leer……….hier leg ik m…………………..:D


  Maak melding

 2. Ik vraag me af waar dat prijskaartje gezeten heeft. Ik krijg vaak al de kriebels en jeuk van de standaard labeltjes etc. die in in m’n nek zitten te kriebelen/jeuken. Ik moet er niet aan denken om met nog geprijsde artikelen rond te lopen.

  Maar dat die labels er nog aan zaten…. misschien dat ze nog wilde ruilen? ;D


  Maak melding

 3. Ik vraag me af waar dat prijskaartje gezeten heeft. Ik krijg vaak al de kriebels en jeuk van de standaard labeltjes etc. die in in m’n nek zitten te kriebelen/jeuken. Ik moet er niet aan denken om met nog geprijsde artikelen rond te lopen.

  Iemand zonder vaste woon of verblijfplaats…dan zou zo iemand zich wel druk maken om een labeltje in de nek? Lijkt me niet…


  Maak melding

Reageer