3 Juni open avond op Windesheim

Zwolle – Windesheim opent op woensdagavond 3 juni 2009 zijn deuren voor alle geïnteresseerden in deeltijdopleidingen, cursussen, post-hbo- en masteropleidingen. De open avond begint om 19.00 uur in het C-gebouw op de Campus 2-6 in Zwolle.

Om 19.00 uur start een korte introductie in het Atrium (hoofdingang – gebouw C) op de Campus. Aansluitend kunnen bezoekers op de informatiemarkt een indruk krijgen van het opleidingenaanbod. Ook zijn er medewerkers van het Studieloopbaancentrum aanwezig voor het geven van een studiekeuzeadvies. Om 19.30 uur en om 20.30 uur starten de voorlichtingsrondes van de diverse opleidingen. Tijdens deze rondes krijgen bezoekers uitgebreide informatie over vorm en inhoud van de opleiding of cursus waarvoor ze belangstelling hebben. Ook kunnen ze kennismaken met de studie- of opleidingscoördinator.

Windesheim start per september 2009 twee nieuwe deeltijdopleiding:  HBO-Rechten en Pedagogiek.

De deeltijdopleiding HBO-Rechten leidt mensen op die werken in de juridische sector en willen uitgroeien tot juridisch professional. Zowel in de juridische sector (advocatuur, notariaat of rechtbank) en de sociaal juridische dienstverlening (rechtsbijstandverzekeraar, juridisch loket), als in profit- en non-profitorganisaties is er veel vraag naar goed geschoold juridisch personeel.

De opleiding Pedagogiek leidt professionals die bijvoorbeeld werken bij Bureau Jeugdzorg,  een steunpunt voor opvoedingsvragen of, bij welzijnsorganisaties. Windesheim neemt de opleiding Pedagogiek (locatie Zwolle) over van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en gaat voor deze opleiding in de toekomst samenwerken met de Gereformeerde Hogeschool Zwolle.  

Vanaf donderdag 28 mei zijn de deelnemende opleidingen te vinden op de website: www.windesheim.nl/openavonden

 

Artikel delen:

Reageer