Nationale verwendag van Viva la Donna

Zwolle – Vrijdag 29 mei organiseren Landstedestudenten van de teams Haarverzorging en Schoonheidsverzorging een verwendag voor (ex-) kankerpatiënten. De gasten krijgen een gratis verwenbehandeling naar keuze. De dag vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur aan het Rechterland 1 in Zwolle. 

Aan deze dag werken minimaal twintig studenten van Landstede mee. Deze studenten regelen alles, van het inplannen en geven van de behandelingen tot het inkopen van de lekkernijen. Het gaat om onder andere gelaatsbehandelingen, voetverzorgingsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, visagie en nagelverzorging. Na de schoonheidsverzorging zijn de gasten van harte welkom bij de studenten Haarverzorging om hun haren te laten verzorgen.

Aanmelden voor deze dag kan vanaf vrijdag 1 mei via de website van Viva La Donna. Rechtstreeks aanmelden bij Landstede kan vanaf woensdag 6 mei bij Gerda Borneman. Bel 088 850 8308 of mail naar gborneman@landstede.nl

Landstede is in de wijde regio het enige opleidingsinstituut dat meedoet met dit initiatief. Zij werkt samen met Viva La Donna, een stichting die tot doel heeft om vrouwen met kanker of zij die daarvoor behandeld zijn weer te laten stralen. De Stichting wordt gerund door vrijwilligers en is volledig afhankelijk van giften. Kijk voor meer informatie op www.vivaladonna.nl  

Naast Landstede doen er tal van schoonheidssalons en andere bedrijven in de schoonheidsbranche mee met de verwendag. De verwendag is een jaarlijks terugkerend evenement. Vorig jaar kregen 10.000 vrouwen met kanker een gratis verwenbehandeling.  

Artikel delen:

Reageer