Diverse mishandelingen tijdens weekend in Zwolle

Zwolle – Op zaterdagavond kreeg de politie een melding van een mishandeling op de Melkmarkt. Een 21-jarige man uit Zwolle was geslagen door een aantal andere mannen. Een 18-jarige man uit Zwolle werd aangehouden.

In de nacht van zaterdag op zondag 24 mei werd door agenten die op de Oldeneelallee reden, gezien dat een aantal personen op het fietspad ruzie hadden. Een vrouw lag op de grond en daarom heen stonden drie mannen en een andere vrouw. Een 20-jarige Zwollenaar sloeg vervolgens een 19-jarige vrouw uit Zwolle waardoor deze laatste op het fietspad bleef liggen. Hierop werd de man door de politie aangehouden. De man verzette zich hevig bij de aanhouding waarop de diensthond werd ingezet en de man kon worden geboeid.

Bij een horecagelegenheid aan de Jufferenwal ontstond in de nacht van zaterdag op zondag 24 mei onenigheid tussen twee vrouwen waarop een 27-jarige man uit Zwolle zich ermee bemoeide. Een personeelslid van de horecagelegenheid wilde tussenbeide komen en werd daarop door de Zwollenaar geslagen. De man werd hierop aangehouden. Een 24-jarige Zwollenaar vond het na de aanhouding van 27-jarige Zwollenaar nodig om de portier van de horecagelegenheid te schoppen. Ook deze man werd hierop aangehouden.

Aan de Zalneweg kreeg de politie op zaterdagavond 23 mei een melding van een verzoek om assistentie van de beveiliging van een feest aan de Wijtmenerplas. Een onbekende man wilde over de hekken klimmen om het festivalterrein op te gaan. Een beveiliger werd toen hij dit wilde verhinderen, geslagen. De man die zijn identiteit niet bekend wilde maken, werd daarop aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Op zaterdagavond kreeg de politie een melding van een mishandeling op de Melkmarkt. Een 21-jarige man uit Zwolle was geslagen door een aantal andere mannen. Een 18-jarige man uit Zwolle werd aangehouden.

  Wat een slechte berichtgeving weer, ten eerste gebeurde dit op de grote markt en niet op de melkmarkt, en deze eenvoudige ‘mishandeling’ was een best zware want die jongen was met een helm in zijn gezicht gemept en is per ambulance afgevoerd.


  Maak melding

 2. Eenvoudige mishandeling wordt ook wel eens de zogenaamde ⤽droge klap⤝ genoemd en indien U aangifte gaat doet van mishandeling is het hebben van enig letsel voorwaarde tenzij er meerdere onafhankelijke getuigen zijn die gezien hebben hoe U enkele klappen heeft gekregen.

  Gevonden op:
  Juridisch geneuzel over klappen


  Maak melding

Reageer