Algemeen Log 41

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg (Algemeen Log: deel 42) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 233
 1. Ja maar, ja maar! De stemknoppen werkten ECHT niet! (Kijken of ik thuis de site nog open heb staan, dan kan ik een screenshot maken.)

  Ik weet dat je maar รฉรฉn keer kan stemmen, maar dat houdt niet in dat de knoppen helemaal verdwijnen.

  Overigens heb ik op mijn werk IE6 (kan er ook niets aan doen) en daar komt het tekstvak rechts van de tekst te staan waardoor je niets kunt invoeren. Nu gaan ze hier binnenkort over op Vista, dus ik verwacht dat alles dan ook soepel werkt. Tot die tijd gebruik ik mijn laptop wel ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 2. Vandaag een belangrijke dag voor Hattem. Ze zijn momenteel bezig met het monteren van een nieuwe brug over het apeldoorns kanaal t.h.v. fietspontje naar zwolle. Hier komt een ophaalbrug zodat er een begin is voor de pleziervaart om op het apeldoorns kanaal te varen. Koko heeft al een klompje aan een hengel gemaakt. Koko gaat binnenlopen:D:D


  Maak melding

 3. Problemen met reageren?
  Zoals u wellicht al heeft gemerkt, heeft Weblog Zwolle onlangs uitgebreid. Onder de motorkap is er veel veranderd, en langzamerhand komen er steeds meer wijzigingen ook aan de oppervlakte door. Dit was hard nodig, want de site werd steeds trager en de servers kregen het steeds zwaarder, door de vele reacties en de grote database.
  Inmiddels heb ik het onderliggende systeem op de schop genomen en geoptimaliseerd, waardoor de prestaties niet meer afhankelijk zijn geworden van de grootte van de database, maar de site stabiel en snel blijft.
  Hierbij heb ik echter wel concessies moeten doen…

  Wanneer u het internet op wilt, heeft u daar een programma voor nodig, een internetbrowser. Er zijn veel verschillende internetbrowsers op de markt. Maar het is natuurlijk gemakkelijk om de internetbrowser te gebruiken die standaard op uw computer is geรฏnstalleerd. Bij veel mensen met Windows die vergeten hebben om te updaten via WindowsUpdate is dat Internet Explorer 6.

  Het internet staat niet stil, er zijn steeds meer en betere technieken beschikbaar waar Weblog Zwolle dankbaar gebruik van maakt. Deze technieken stellen ons in staat om een steeds betere website te ontwikkelen. Om er voor te zorgen dat de website overal goed werkt, houden wij daarbij rekening met de heersende huidige standaarden.

  De laatste versie van Internet Explorer 6 (SP2) is inmiddels meer dan 4 (!) jaar oud. Omdat de technieken op internetgebied snel gaan, is het logisch dat deze internetbrowser dan ook flink achterop is geraakt.
  Niet alleen op gebied van de heersende standaarden, maar ook met betrekking tot veiligheid is Internet Explorer 6 oud te noemen.

  Vandaag zag ik in de Weblog Zwolle-statistieken dat er nog steeds een klein percentage (0,9%) met Internet Explorer 6 de site bezoekt. Helaas kan ik een goede werking met deze browser niet meer garanderen, dit kan ik pas vanaf Internet Explorer 7 (en alle andere browsers van 3 jaar jong en nieuwer), het is namelijk of het ene of het andere.

  Vanaf Augustus 2009 zal ook de producent van Internet Explorer, Microsoft, de ondersteuning van Internet Explorer 6 stoppen.
  Ik raad u daarom aan hier rekening mee te houden. Het is mijn aanbeveling om bijvoorbeeld uw Internet Explorer 6 op te waarderen naar Internet Explorer 7 of 8, gewoon netjes de WindowsUpdates doen dus. Of om een goed alternatief te installeren zoals Firefox, Opera, Safari of Chrome.

  Ik zorg ervoor dat de website in Internet Explorer 6 (IE6) qua weergave van artikelen prima functioneert. Ik heb echter een grens moeten trekken bij visuele optimalisatie voor die browser. Daardoor zien bezoekers met IE6 de reactiemogelijkheid niet op zijn best, omdat de nieuwe optimalisaties niet begrepen worden. De nieuwe optimalisaties zijn nodig om de steeds groter wordende database de baas te blijven en de site toegankelijk te houden.

  IE6 is inmiddels een betrekkelijk slecht en onveilig product. Het volgt de internetstandaarden niet en daarom is het vaak lastig om een website helemaal gepolijst op te leveren voor IE6. Het zou wel kunnen, maar nu nog investeren in een optimale website voor IE6 met behoud van de optimalisaties onder de motorkap is dus een investering in het verleden.
  Er zijn steeds meer website-eigenaren die dezelfde keuze maken voor een beter internet.

  Waarom?
  Tussen de 30 en 40% van onze bezoekers gebruikt Internet Explorer 7 of 8. Slechts minder dan 2% gebruikt nog IE6 of een nog oudere versie. En dat worden er steeds minder.
  Ik weet dat misschien niet iedereen de mogelijkheid heeft om de versie te verhogen. Daarom zorg ik in principe dat de artikelen zelf, waar het eigenlijk om gaat, op de site blijven werken voor die browser.

  Aan de paar bezoekers die nog IE6 gebruiken: ik hoop dat u er binnenkort voor kiest om een upgrade uit te voeren. Bespreek het eens met uw technische man. Soms zijn er redenen dat het niet kan, maar dan zijn er alternatieven (bijvoorbeeld een andere browser zoals Firefox).

  Wilt u het zonder hulp proberen? Let dan op: IE7 en IE8 zijn niet installeerbaar op Windows2000-systemen of ouder. Firefox 3 is dat wel. En Firefox 2 werkt zelfs nog op Windows 98.

  De techniek gaat verder. Weblog Zwolle gaat graag met de tijd mee om u te voorzien van betere en snellere werking van de website. Er staat namelijk nog veel meer op de planning… ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 4. Vol verwachting klopt ons hart:

  Er staat namelijk nog veel meer op de planning… smilies/wink.gif

  Overigens wil ik wel vermelden dat er een grapjas is die alle berichten -1 beoordeeld, standaard.


  Maak melding

 5. Geeft niet Tim, het gaat om de inhoud van de berichten, toch? ๐Ÿ˜‰ Naja tis 1 klik en dan staat-ie weer op 0.. kan je zelf ook doen. ๐Ÿ˜›
  Ja, er zijn nog een aantal hobbels te nemen. Bij elke nieuwe functie is het voor- en nadelen tegen elkaar afwegen. Best moeilijk! Daarom duurt het nog even..


  Maak melding

 6. Hans, als je al een keer gestemd hebt komt er zo’n (vervelend?) pop-upje. Kun je ook maken dat een druk op de esc toets dit wegknalt? Ik ben een enorme toetsenbord gebruiker.. Dus meer functionaliteit met sneltoetsen zou meer dan prettig zijn.


  Maak melding

 7. Om te voorkomen dat negativos alleen maar minnen uitdelen en positivos alleen maar plussen zou het aardig zijn als je voor iedereen een punten-portefeuille bij zou houden. Als je tien plussen uitgedeeld hebt, zul je eerst een min moeten uitdelen voordat je weer een plus kunt uitdelen en andersom natuurlijk hetzelfde.  Maak melding

 8. pffffffff……. hoeveel jaren lees ik nu dit soort open-deur-teksten al ?

  Joop, Ik weet het anders ook niet! Weet jij iets beters?


  Maak melding

 9. Om te voorkomen dat negativos alleen maar minnen uitdelen en positivos alleen maar plussen zou het aardig zijn als je voor iedereen een punten-portefeuille bij zou houden. Als je tien plussen uitgedeeld hebt, zul je eerst een min moeten uitdelen voordat je weer een plus kunt uitdelen en andersom natuurlijk hetzelfde.

  Is volgens mij niet nodig… gewoon kijken hoe het loopt.


  Maak melding

 10. Stemvenster sluiten met Esc. toets

  Kun je ook maken dat een druk op de esc toets dit wegknalt?

  Probeer eens of het werkt? smilies/smiley.gif

  Helemaal goed ๐Ÿ™‚

  Bedankt!

  p.s. Wanneer je op een smiley klikt komt de smiley in het tekstveld, maar je moet eerst weer in het tekstveld klikken alvorens door te kunnen typen. Misschien een puntje om het over te hebben.

  Alsnog top voor de esc mogelijkheid! ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 11. @Admin:
  Zijn jullie al op de hoogte van de foutmelding op de pagina https://www.weblogzwolle.nl/com…/did,2611/?

  He he…constanten opnieuw definiรซren ๐Ÿ˜‰

  We worden op onze wenken bediend…we hoeven maar wat te vragen en het wordt ingevoerd! Daar lijkt het nu wel op. Maar daarvoor moeten we wel ook wat test werk verrichten ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 12. testpanel
  Bij het lezen van de Agenda zag ik dat de tekst doorloopt in de rechter kolom. Ligt dat aan mijn IE?
  Of heb ik dan toch een nieuwe bril nodig ๐Ÿ˜›


  Maak melding

 13. Oeps…
  En mijn vriendin had daar nog wel haar autootje gekocht ๐Ÿ™

  Weet iemand hier trouwens wat goedkope adresjes in de buurt om je auto te laten onderhouden? Om nou alles bij Kwik-Fit te laten doen gaat aardig in de kosten lopen. :'(


  Maak melding

 14. IE8 is weer een goed bij elkaar geplagieerd Microsoft broddelwerkje. Voor wie van saai houdt is Chrome echt een aanrader, start standaard met je 9 meest bezochte websites, waaronder natuurlijk Weblog Zwolle en er zit geen knop teveel op ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 15. @ admin: Je kunt 2 keer stemmen per post: รฉรฉn keer + en รฉรฉn keer -. Dit moet natuurlijk รฉรฉn keer zijn per post. lijkt mij?


  Maak melding

 16. laatste stuiptrekkingen
  communist marijnissen scheldt de minister uit, een kat in het nauw maakt rare sprongen is het gezegde. mao-aanhanger en voormalig fabrieksarbeider uit oss doet er nog alles aan om in het nieuws te komen. heeft al een hartverknettering gehad en is hard op weg naar de volgende. Papagaai agnes kant (ze zit nog net niet op zijn schouder) roept exact hetzelfde als haar afgod. vreemde partij hoor


  Maak melding

 17. tjongejonge mensen ๐Ÿ˜›

  Hans of admin how you wanna be called ;p – Als er een mogelijkheid komt voor accounts zou dat dat snel mogen volgens mij levert dat enorme voordelen op ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 18. Interim-voorzitter Jansen van FC Zwolle is met onmiddellijke ingang opgestapt.

  Jansen zou vorige week een scheidsrechter bij de keel hebben gegrepen. De scheidsrechter deed daarvan aangifte. Drie jaar geleden sloeg Jansen een pupillenbegeleider in Oldebroek. Daarvoor bood hij zijn excuses aan maar werd niet bestraft door SWI, de club waar hij hoofdsponsor is. Jansen besloot vlak voor een gesprek met de Raad van Toezicht en het bestuur van FC Zwolle op te stappen. Jansen is twee maanden interim-voorzitter geweest.  Maak melding

 19. Gebruikersaccounts!
  Het is bijna zover… na flink wat werk heb ik de nieuwe functionaliteit onder de motorkap zo goed als klaar. ๐Ÿ˜‰

  Zoals jullie zien, werken nu ook de gebruikersicoontjes in de reacties, gekoppeld aan accounts.
  In de loop van de middag en avond zullen de 10 gebruikers met de meeste reacties van de afgelopen 3 jaar een (geautomatiseerde) mail ontvangen waarin ze gebombardeerd worden als beta-tester. ๐Ÿ˜€ Wanneer er vervolgens geen noemenswaardige grote problemen ontstaan (lees: wat het algehele technische functioneren van Weblog Zwolle in gevaar brengt) dan zou het wel eens heel snel kunnen gaan, en gebruikersregistratie voor iedereen open gaan.
  Meer informatie hierover zal dan spoedig volgen dezer dagen!

  P.S. Aantal reacties de afgelopen 30 dagen: 2547, aantal reacties in de afgelopen 3 jaar (dat we dit systeem gebruiken): 64803. Dank jullie wel! :-*


  Maak melding

 20. @ ramon:

  Jansen zei vorige week dat er iets heel anders was gebeurd, maar wat wilde hij niet zeggen. En nu stapt hij dus op…fraai staaltje damage control, misschien moeten ze bij de FC zo onderhand een fatsoenlijke pr-miep/advocaat aantrekken.


  Maak melding

 21. nou rutger, de schade is er al flink hoor, misschien ziet men nu in dat maar niet zo 1 of andere bouwvakker met een kort lontje en een bak poen verstand heeft van besturen. zat de keurige, zeer representatieve heer van vliet er nog maar.


  Maak melding

 22. Ach, ik ben denk ik een eeuwige nummer 11…

  Door Tim, op 27 mei 2009 om 07:48

  In een voetbal elftal niet erg ๐Ÿ˜‰

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar een…laten we zeggen… top 50


  Maak melding

 23. Nou Tim het ijsje heb ik binnen gekregen maar de gakbal is wel van m’n bord geblazen met dat Hollandse lenteweer, ondanks dat het een grote gakbal was;)


  Maak melding

 24. Ben benieuwd wanneer Hans weer wakker is!

  Haha! ๐Ÿ˜€ Momenteel ben ik alles aan het langslopen en aan het controleren. Veel werk! Pas wanneer ik klaar ben zullen de mails de deur uit gaan. En ja Plantje, jullie zitten er beiden tussen. 8)


  Maak melding

 25. aanmelden
  Vraagje; hoe zit dat nu met het aanmelden? Heeft dat op dit moment een toegevoegde waarde? Volgens mij heeft hierover wel iets in de algemene log gestaan, maar dat ben ik even kwijt.

  ============

  Marieke,
  Wanneer iemand aangemeld is geniet deze persoon bepaalde voordelen.


  Maak melding

 26. Ik wil ook ik wil ook ik wil ook, stampvoetend daarna rollend over de vloer >:(:'( Ik wiillll ooohooooookkk een geregistreerde gebruiker zijn.

  ;D;D;D


  Maak melding

 27. Ingezonden:

  Als je wilt gaan studeren in Zwolle moet je op kamerjacht. Ilse staat versteld van de torenhoge kamerprijzen die gevraagd worden voor een beetje nette kamer. Zo vond ze een kamer via via die maar liefst van 290 naar 350 euro verhoogd werd voor de volgende liefhebber ruim 20% ! Welke student kan dat nog opbrengen? Als je in september gaat studeren dan moet je nu al huren en ook nog een maand huur als bemiddelingsvergoeding en 200 euro contractkosten. totaal 1250,- onbetaalbaar dus want ze verdient 4,50 per uur in de horeca naast haar studie aan de Pabo.
  Wie helpt Ilse? Ilse_0505@hotmail.com


  Maak melding

 28. Plantje schrijft:
  Wooohooo! Ik ben een proefkonijn! Ik ben een proefkonijn! Ik ben een proefkonijn! Ik ben een proefkonijn! Ik ben een proefkonijn! [/b]
  toe maar…. steek ons de ogen maar uit…. >:(

  WFvN wil ook proefkonijnen :'(

  Ik zie dat Natascha ook wil…. laat ik dat snel voor zijn en nu hรฉvig bezig gaan met spammen…. zo hevig dat het slash-dot-effect zwaar overtroffen wordt ;D


  Maak melding

 29. Jongens jongens toch…. daar zit jaren lang van dag en nacht weblog Zwolle checken in. Hooligan discussies en dergelijke dragen ook hun steentje bij. ๐Ÿ˜€
  Ik was al lang bezig met spammen ๐Ÿ™‚

  Maar volgens mij maakt WFvN ook wel een goede kans!
  ghehe zal zijn plaatsje af moeten staan denk ik.


  Maak melding

 30. Oh ja qua discussiรซren zal WfvN idd de voorkeur krijgen, ik houd me meestal afzijdig omdat ik niet altijd goed argumenten kan vinden ;D


  Maak melding

 31. @ natascha. het is niet dat koko erbij wil horen, het is bij mij wel รฉรฉn van de weinige mogelijkheden om in contact te komen met mensen ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 32. Ow je bedoelt dat er in hattem geen mensen zijn?

  Oh ja qua discussiรซren zal WfvN idd de voorkeur krijgen, ik houd me meestal afzijdig omdat ik niet altijd goed argumenten kan vinden smilies/grin.gif
  Door Natascha, op 27 mei 2009 om 20:35

  Ik ook niet, gewoon wat uitflappen en er beginnen vanzelf mensen op te reageren ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 33. Ik begreep, dat dit er ook komt…
  Door Plantje, op 27 mei 2009 om 21:36

  Doet het toch al zo lang? En dat moet beta tester worden LOL
  Bouw al 9 jaar wesites en forums maar dit moest jij weten Plantje ๐Ÿ™‚  Maak melding

 34. Hmm zie dat er niet te staan komt dat er een quote komt maar dat is snel op te lossen met een klein stukje script. Gewoon even naam en tijd en datum automatisch overnemen en er voor zorgen dat het bovenin komt en natuurlijk dat het een quote is kan zelfs omlijnd ondaks dat deze site zo verbouwd is.


  Maak melding

 35. Ik begrijp dat er bepaalde personen als proefkonijn worden gebruikt voor geregistreerde gebruiker? Op basis waarvan worden deze geselecteerd? ๐Ÿ˜‰ Laten we zeggen: Ik hou ook van konijnen ;D


  Maak melding

 36. Doet het toch al zo lang? En dat moet beta tester worden LOL
  Bouw al 9 jaar wesites en forums maar dit moest jij weten Plantje

  Je bouwt misschien al 9 jaar wesites ;), maar gebruikerswensen begrijpen is ook een kunst ๐Ÿ™‚

  Wat Tim bedoelt is het volgende: een quote knop nรกรกst iemands reactie. En op het moment dat je op die quote knop klikt krijg je automatisch de reactie die je wil quoten binnen quote tags in je nieuw te schrijven reactie. Dat is iets wat we tot nog toe nog niet hebben binnen WLZ.
  Wel verschijnen inderdaad automatisch de twee quote tags op het moment dat je op het quote knopje klikt. Maar dan ben je alsnog behoorlijk veel aan het copy pasten!

  Dus ik weet het wel ๐Ÿ˜‰ Jij zou het ook moeten weten! ๐Ÿ™‚

  (Let op de overdaad aan smileys om de juiste toon te houden :D)


  Maak melding

 37. Haha Plantje, die smileys zijn belangrijk, straks interpreteert iemand het verkeerd!

  Hans (meneer van Eijsden ;)) heeft al aangegeven dat hij iets met die quote knop wil gaan doen… elk zichzelf respecterend forum heeft trouwens een quotefunctie, dus hij zal wel moeten ๐Ÿ˜›


  Maak melding

 38. Wat betreft gebruikersregistratie e.d. heb ik scripts klaarstaan die straks geactiveerd zullen gaan worden. ๐Ÿ˜‰ Er zijn inmiddels mails verstuurd naar de top 10-reactieplaatsers en binnen die naar de personen met een geldig gebruikt mailadres, met daarin een beta-inlog.

  Wat betreft quoten: nog niet, maar zit wel in de planning… eerst het 1, dan het ander. ๐Ÿ˜€
  Top trouwens, jullie input! En -P-, je mag me altijd via info@hansvaneijsden.nl blijmaken met scripts. Garanties geven doe ik natuurlijk niet.. maar ik kan er altijd naar kijken! ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 39. Hรฉ jongens moeten jullie eens kijken wie er ook een acount heeft ๐Ÿ˜€

  Hans, in het profiel – aanpassen – profiel aanpassen – extra informatie
  Daar staat een invulvak voor provincie ter grote van een postcode, en de volgorde is ook vreemd. (adres na land, terwijl postcode ervoor…)

  Verder vind ik het te gek dat ik al gebruiker mag zijn ๐Ÿ™‚  Maak melding

 40. Ik zou ook verwachten, dat ik nu de velden boven het reactieformulier leeg kan laten.
  Door Plantje, op 28 mei 2009 om 06:53

  Dat hoop ik ook! (of dat ze gewoon weg blijven ;))


  Maak melding

 41. Ik begrijp dat er bepaalde personen als proefkonijn worden gebruikt voor geregistreerde gebruiker? Op basis waarvan worden deze geselecteerd? smilies/wink.gif Laten we zeggen: Ik hou ook van konijnen smilies/grin.gif

  de 10 met de meeste reacties…;)
  En over konijnen gesproken.. Ken je mijn emailadres??
  konijnXXX@XXX.XXX

  (even onbekend gemaakt ;))


  Maak melding

 42. Hans, ik moet zeggen: het ziet er mooi uit.

  Al kunnen we wรฉl klikken op
  Publiceren
  Items Vrijgeven

  alleen
  U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken.

  alleen over de grammar:
  Als ik op Publiceren klik, staat er alleen U bent niet bevoegd om dit onderdeel te bekijken. Maar als ik klik op Items Vrijgeven dan staat er ook het woord Hoofdpagina (dus gewoon waar je zit, net als hier staat Hoofdpagina arrow Categorieรซn arrow Algemene Logs arrow Algemeen Log 41 )

  Oftewel daar zit iets niet helemaal knorr ๐Ÿ˜€

  het zijn de kleine dingen.. Net als met het invoegen van een smiley; die komt helemaal onder en achteraan de tekst, en de scrollbar van dit tekstveld knalt weer omhoog:(…
  Genoeg te doen dus;)

  Verder erg mooie aanpassingen. Dit is een stuk aantrekkelijker!

  p.s. die kleiner | groter knoppen zijn veel te handig!  Maak melding

 43. Plantje, ik zie dat je gitaar speelt. Heb je toevallig nog een 6ehands (of 2ehands – nee hans, ik heb het over hands, niet over hans) gitaartje staan die je voor een paar centen kwijt wil? Anders koop ik via internet wel een nieuwe voor 29,50 maar 2e hands weet ik zeker dat ze goed zijn omdat ze al gebruikt zijn :’)


  Maak melding

 44. (komt er ook een edit knop? dan kan ik alles in รฉรฉn bericht planten (nee plantje, ik heb het over planten, niet over jou)
  Hierover gaat het in de bovenstaande reactie (welke? de laatste.)

  #comment-65112#comment-11930  Maak melding

 45. Hรฉ hans:

  Mijn Abonnementen

  Mijn ReactiesAbonnementenFavorieten
  U heeft momenteel geen actieve abonnementen.

  En een abbo op de algemene zou niet verkeerd zijn ๐Ÿ˜€ hoe doe ik dat? of is dat nog niet mogelijk.. De knop faoriet heb ik al wel gevonden..


  Maak melding

 46. Bij artikelen zonder reactie staat alsnog de knop

  Toon/Verberg Reacties

  Maar die zijn er dan helemaal niet… Kan die knop niet verdwijnen? Oh.. laat maar, ik zit te zeuren terwijl hans hier mee bezig is…


  Maak melding

 47. Tim, abonnementen komt nog. Net als de mogelijkheid om berichten te editten. Naar ik heb begrepen is Hans hier hard mee bezig.

  Ik heb wel een tweede gitaar…die wil ik ooit gaan vervangen. Echter, geldgebrek noodzaakt me op dit moment die gitaar nog als tweede gitaar aan te houden voor bij optredens. Wanneer een snaar knapt moet ik direct een tweede gitaar kunnen pakken.


  Maak melding

 48. Hans…nog een puntje van feedback: als je iemand als connectie wil toevoegen kun je een berichtje meesturen met dat verzoek. Zou misschien ook wel zo leuk zijn als je een berichtje kunt meesturen met het accepteren of niet accepteren van zo’n verzoek.


  Maak melding

 49. Weet niet of het al eerder ter sprake is geweest. Maar komt er ook iets van een mobiele gebruikersinterface?
  Het laad(t?) allemaal nog erg traag op mijn mobiel..

  Voor de rest toppie update!


  Maak melding

 50. Aanvullend op mijn posting van 8:02 eerder deze morgen:

  Ik zal meerdere gezellige maar soms ook kritische reacties gaan plaatsen in de hoop dat ik spoedig tot de elite van dit forum (= de top 10 ๐Ÿ˜‰ ga behoren !

  Ik houd mijn hotmail voortdurend in de gaten.


  Maak melding

 51. Da’s een echte Brood of niet?!? Zeefdruk of schilderij?

  Wij hebben een zeefdruk van Bikini girl in de woonkamer hangen. Erg leuk! Mijn neef heeft het schilderij….die mag ik kopen, maar ik vind het wat te duur.


  Maak melding

 52. Aanvullend op mijn posting van 8:02 eerder deze morgen:

  Ik zal meerdere gezellige maar soms ook kritische reacties gaan plaatsen in de hoop dat ik spoedig tot de elite van dit forum (= de top 10 ga behoren !

  Ik houd mijn hotmail voortdurend in de gaten.

  Lijkt me dat jij er ook wel bij hoort Gezellig!


  Maak melding

 53. Er zijn toen die tijd van die zeefdrukken gemaakt voor fcz ( er is maar 1 originele en die hangt in het stadion ergens), wij hebben er helaas zelf geen 1.


  Maak melding

 54. Nog een puntje: ik zie staan, dat er 5 admins online zijn. Nu vind ik het erg leuk promotie tot admin gemaakt te hebben, maar volgens mij wil je dat toch scheiden ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 55. Voor degenen die al geregistreerd zijn.
  Wordt je gebruikersnaam ook de naam die zichtbaar wordt bij je berichtjes, of kun je dat na registreren opgeven?


  Maak melding

 56. Ik heb bij beiden hetzelfde ingevuld aangezien ik gewoon onder me eigen naam zit dus ik kan je daar geen antwoord op geven


  Maak melding

 57. @Plantje
  Ik heb de bijbehorende email account een tijdje niet gebruikt, het kan dus ook zijn dat de email die @admin verzonden heeft gebounced is.

  ……Ik wacht in spanning af !


  Maak melding


 58. Dus? mijn gebruikersnaam wordt de naam die hier getoond wordt? Ik niet snap
  Door -P-, op 28 mei 2009 om 12:33

  Ik ben nu ingelogd en als ik de velden boven het reactie formulier leeg laat kan ik niets versturen.
  In de toekomst zal dat ongetwijfeld veranderen. Bovendien kom je nu nog op de Litter website als je op mijn naam klikt. Ik neem aan, dat je binnenkort dan op mijn account gegevens komt.


  Maak melding

 59. Goed, geen betatester hier dus. Misschien heeft het te maken met het aantal berichten, maar in ieder geval met het geldige mailadres. Ik heb geen geldig mailadres gebruikt sinds lange tijd omdat er een keer onzorgvuldig mee opgesprongen is door WZ in het verleden waarbij m’n adres te grabbel lag voor de hele wereld. Vandaar dus gรฉรฉn geldig mailadres ingevoerd (en mogelijk daardoor dus ook geen betatester)


  Maak melding

 60. Antwoorden op vragen van vanmorgen

  een invulvak voor provincie ter grote van een postcode

  Gewoon โคธOVโค invullen dus. Dit in verband met toekomstige globale geocoding.. ๐Ÿ˜‰

  Ik zou ook verwachten, dat ik nu de velden boven het reactieformulier leeg kan laten

  Als het goed is, zijn deze nu standaard ingevuld. Op die manier kun je ze altijd nog aanpassen indien nodig.

  Ik behoor niet tot de top 10 denk ik ( Door Gezellig, op 28 mei 2009 om 08:02)

  Jawel! Maar… ik heb geen geldig e-mailadres van je…

  Al kunnen we wรฉl klikken op
  Publiceren
  Items Vrijgeven

  Klopt! Dit heb ik zo snel niet kunnen deactiveren voor ingelogde gebruikers. Het kan geen kwaad, maar in de toekomst maak ik dit ook verder onzichtbaar.

  het zijn de kleine dingen

  Dat vreesde ik al en waarschuwde ik al voor. ๐Ÿ˜‰

  komt er ook een edit knop?

  Hier kom ik binnen een aantal dagen op terug.

  Tim, abonnementen komt nog

  Inderdaad! dit komt, wanneer de e-mailfunctie actief is. Nog even een paar dagen geduld hiervoor!

  Zou misschien ook wel zo leuk zijn als je een berichtje kunt meesturen met het accepteren of niet accepteren van zo’n verzoek.

  Eens even kijken hoe ik dat moet gaan scripten. Heb het op de eventuele to-do-lijst gezet! ๐Ÿ™‚

  komt er ook iets van een mobiele gebruikersinterface?

  Wanneer de Weblog detecteert dat je met een PDA-enabled browser surft, stuurt deze een minimalistische template mee. Ik ga dit verder uitdokteren, het zou moeten werken. Dank voor de melding!

  leeftijd bij de persoonlijke informatie toevoegen. Of geboorte datum

  Hoe kon ik dat nou vergeten!!! Prioriteit! ๐Ÿ™‚

  Ik houd mijn hotmail voortdurend in de gaten.

  Mail dan even vanaf dat adres naar info@hansvaneijsden.nl dan weet ik tenminste ook dat adres. ๐Ÿ˜‰ Van je huidige adres kreeg ik namelijk error terug vannacht…

  het kan dus ook zijn dat de email die @admin verzonden heeft gebounced is

  Juist! ๐Ÿ˜‰

  Bovendien kom je nu nog op de Litter website als je op mijn naam klikt. Ik neem aan, dat je binnenkort dan op mijn account gegevens komt.

  Aan de reactievelden en kliklink verandert niets, dit om het voor iedereen hetzelfde te houden en de oude berichten te laten functioneren. Maar… als men klikt op je foto naast de reactie, komt men (mits ingelogd) wel op je profiel uit.

  Zo. En dan ga ik nu ff wat drinken. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 61. @WFvN
  Was dit misschien een technisch bedrijfsongevalletje ?

  Betreffende de geuzentitel betatester: Wij kunnen elkaar de hand schudden. In mijn geval heb ik mijn hotmail account langere tijd niet gebruikt waardoor deze automatisch vervalt. Zelf werk ik ook aan een aantal Joomla sites. Ik ben dan wel geen programmeur/expert, heb ze echter wel in de top10 van Google weten te krijgen.  Maak melding

 62. Iemand enig idee waarom ik de avatarts bij de berichten via Firefox w?l kan zien, maar dat ze niet te zien (lees: “platgedrukt”) zijn als ik deze pagina in Internet Explorere (v. 8.0.6) bekijk?

  (Hahaha, “Deze naam is al geregistreerd. Kies een andere naam” … ff inloggen dus ;D)


  Maak melding

 63. Leuk he -P- ๐Ÿ˜‰ En ja, ik vreesde dat al, kan op de Mac namelijk niet met Internet Explorer testen, alleen Firefox 3.5, Opera 10 en Safari 4. Heb dat dus op goed geluk moeten stylen. Schermafdrukken mag je me altijd mailen trouwens, dan kan ik er op proberen te anticiperen.


  Maak melding

 64. Het ‘te grabbel leggen’ van persoonlijke gegevens zal nooit door WZ plaatsvinden. Bij constatering, ook door derden, zal dat direct verwijderd en zonodig bestraft worden.
  Ben wel nieuwsgierig wat dit nu was…

  Redactie

  Te grabbel leggen is wel wat anders dan dat iets te grabbel ligt. Dat eerste is een bewuste actie (in mijn beleving dan), dat laatste kan onbedoeld zijn en daar ga ik van uit dat dat gebeurd is. Dus nogmaals: lag te grabbel maar is niet te grabbel gelegd.

  mailtje volgt vanmiddag, eerst andere dingen doen die nu nodig zijn en daarna ook eerst zien of ik het nog kan achterhalen.


  Maak melding

 65. Leeftijd
  Vanaf nu kun je in je profiel je geboortedatum opgeven, waardoor je leeftijd automatisch op je profiel en in de ledenlijst wordt getoond. Meer suggesties voor invulvelden hoor ik graag! ๐Ÿ˜‰ Eind van de middag ben ik terug.


  Maak melding

 66. Iemand enig idee waarom ik de avatarts bij de berichten via Firefox w?l kan zien, maar dat ze niet te zien (lees: “platgedrukt”) zijn als ik deze pagina in Internet Explorere (v. 8.0.6) bekijk?

  Aaaaah! DAT is dat streepje naast iedere reactie! Met IE7 ook een streepje dus…
  Voor mijn werk machines mag ik niet eens overstappen op iets anders dan IE… dus tja…


  Maak melding

 67. Aaaaah! DAT is dat streepje naast iedere reactie! Met IE7 ook een streepje dus…

  Wij zien jou dus met een gitaar in je handen ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 68. Hans,
  wat dus enigzins vervelend is, is dat het reactieformulier steeds weer “Peter” als naam invult, i.p.v. -P-
  In dat opzicht zou het dus inderdaad makkelijker zijn als mijn gebruikersnaam een – mag bevatten, nu moet ik zelf steeds mijn naam veranderen… :'(


  Maak melding

 69. Joehoe :D.. Alleen knalt die scrolbar/cursor telkens naar boven als ik eem smiley invoeg (die overigens altijd onderaan in het tekstveld komt te staan)…


  Maak melding

 70. Hans, als ik een connectie aanvraag, is dat venster niet helemaal of anders gezegd: helemaal niet in de stijl van de rest van de velden en vensters binnen weblog zwolle…


  Maak melding

 71. Hans, je moet nu bij ‘leeftijd’ je geboortedatum invullen.. Dat zou ik veranderen; ik zou er geboortedatum voorzetten in plaats van leeftijd ๐Ÿ˜€

  Daarnaast: Als ik klik op beheer connecties krijg ik een scherm met 2 tabs; beheer connecties en beheer acties; volgens mij kun je laatstgenoemde er wel uitgooien, niet?


  Maak melding

 72. Overigens had ik bij het topic over de bruggen ook nog toegevoegd dat ik blij was dat ghehe weer terug is. Die reactie is verwijderd. Tim klaagde hier ook al over. Is dit een systeemfoutje of worden bepaalde reacties echt verwijderd? (En zo ja: is er met alle nieuwe functionaliteit ook een nieuw beleid gekomen? ;))

  ============

  Er wordt in principe niets verwijderd.


  Maak melding

 73. Net deed ik bij plantje reageer op deze gebruiker doen maar als ik dan kijk bij mijn reactielijst dan staat het onder de topic : Museum de fundatie in zwaar weer??


  Maak melding

 74. Zojuist werd er een leuke uitspraak gedaan tijdens een onderwerp over de kwaliteit van ziekenhuismaaltijden op het RTL4 journaal:

  “Het smaakt als een kip met 60 duizend vlieguren”.  Maak melding

 75. Lijk idd een andere naam te moeten kiezen omdat ik ergens ingelogd ben waar ik na de aanpassingen niet meer op schijn te kunnen. Daarom dacht ik: ik plak de situatie achter mijn naam….was helaas te lang.

  Bij alleen mijn naam…moet ik een andere naam kiezen: dus voorlopig maar even “dick Zwolle”


  Maak melding

 76. Omdat ik me daar vanmorgen (schijnbaar succesvol) mee heb geregistreerd. Helaas kan ik echter sinds de veranderingen van Hans niet meer op mijn werk inloggen. Dit heb ik al een paar keer gecommuniceerd. Heb zelf een berichtje van jou of Plantje onder de aandacht van I&A bij ons gebracht. Daar zit een hele bekwame en betrouwbare ZWOLLENAAR. Hij zou er nog naar kijken, misschien kan ons besturingssysteem op het werk het niet meer aan. Natuurlijk lees ik wel mee…lief bezorgd berichtje vanmiddag;)


  Maak melding

 77. Wist u dat:

  – de Zwollenaren Rhijnvis Feith en Joan Derk van der Capellen heel veel invloed hebben gehad op de geschiedenis van de democratie in Nederland?
  – in Zwolle het meest vertaalde boek, na de Bijbel, is geschreven door Thomas a Kempis?
  – Johan Rudolf Thorbecke voor belangrijke wijzigingen in de grondwet heeft gezorgd en het liberalisme heeft vorm gegeven?
  – dat de PvdA in Zwolle als SDAP is opgericht?
  – het Gymnasium als onderwijs voor het eerst in Zwolle vorm heeft gekregen?
  – de stenen van de oude vestingmuur, waarop u misschien wel eens een ijsje eet, van het klooster van de Agnietenberg afkomstig zijn?

  Allemaal belangrijke historische feiten, uit Zwolle! Heeft u ook een verhaal over de geschiedenis van Zwolle, over uw eigen buurt? Kort, of lang, van uzelf, uw grootouders, buren… het maakt niet uit. Wij zijn erin geinteresseerd. De leukste, meest interessante verhalen worden onderdeel van de Zwolse fietsroute “Zwolle ontmoet zijn eigen geschiedenis; van buurt tot buurt”.

  http://www.samenmakenwedestad.nl


  Maak melding

 78. Plantje is wel een paar daagjes wat stiller.

  We gaan even een weekendje weg. Ik weet nog niet waarheen…vrienden uit Venray hebben het geregeld. Gelukkig blijft mijn schoonbroertje hier om de katjes te verzorgen.

  Maandag ben ik er weer. En als ik daar internet toegang heb zal ik zeker wat laten horen!


  Maak melding

 79. fijn weekend plantje geniet ervan, aan het weer zal het niet liggen de komende dagen8) Koko gaat dit weekend veel raketjes nemen:D


  Maak melding

 80. Geluksvogels! Jullie lekker genieten en wij dit weekend maar weer hard werken aan de boot die dinsdag af moet zijn. Pffff en dan 24 graden jakkes!!!!!!!! Gaat wel mooi worden die boot ;D


  Maak melding

 81. Zo, het is gelukt.
  Het aanmeldschermpje rechts zag ik een paar keer finaal over het hoofd. Zou het niet handiger zijn om die wat meer bovenaan de pagina te zetten?

  Bij de pagina met het profiel staat onderaan:

  Laatst toegevoegde reacties

  Alleen staat dat in een enorm groot lettertype waardoor het 2 regels in beslag neemt en de letters van de eerste en de tweede regel elkaar overlappen.


  Maak melding

 82. Ha Ha Derk, Dan verkoop je toch gewoon de boot.

  Ben je gek zometeen zijn er 8 slaapplaatsen en gaat die de verhuur in als hotel. Kijk dan kan ik van die centjes wat langer weg als een weekend ๐Ÿ˜‰ Alles zit erop yaccuzi stoomdouche vaatwasser ect ect


  Maak melding

 83. Stoptrein Utrecht is in botsing gekomen met de goederentrein op het station hier, er liggen 3 delen naast ๐Ÿ˜ฎ Geen gewonden.


  Maak melding

 84. Ik lees net dat er wel gewonden zijn;

  Gewonden bij treinbotsing Zwolle

  Op het station in Zwolle zijn een aantal gewonden gevallen bij een botsing tussen een personentrein en een goederentrein, dit meldde politie vandaag.

  Het ongeval is bevestigd door een woordvoerder van spoorbeheerder ProRail, maar verdere details konden nog niet worden gemeld.

  Volgens de NS rijden er op dit moment geen treinen rond Zwolle, en het is nog onbekend hoe lang dit zal duren.

  http://frontpage.fok.nl/


  Maak melding

 85. Ohw, me schoonvader werkt bij t spoor en Mars zag al die zwaailichten daarheen gaan vanaf Hanzeland dus die heeft meteen ze vader gebeld, en toen was t chaos en geen gewonden. Dat was rond 10 over half 11…..


  Maak melding

 86. TomTom wrote:

  A28 Amersfoort ? Assen
  Langzaam rijdend verkeer tussen Hattemerbroek en Staphorst 18km

  Pinksterdrukte is weer begonnen…


  Maak melding

 87. hij moet het budget van al zijn veiligheidsmensen verantwoorden dus gaat hij met zijn kleine leger op aapjes kijken bij het ?gepeupel?. Hoezo de val van de elite? Valt me nog mee dat hij niet dapper in een pausmobiel rond reed.
  Die man leeft al zo lang in isolatie dat hij al lang geen goede kijk meer op de samenleving heeft dus ik hoop dat hij vandaag bij zijn zinnen is gekomen door de zwolse samenleving als uitgangspunt te nemen.
  Dan is Geert misschien ook weer een beetje bij zijn hoofd. Al zag ik wel wat zwolse kappers die wat vrijwilligerswerk in hem zagen.


  Maak melding

 88. Dankje!

  Stadsbussen rijden via emmawijk ipv eekwal (richting station). Is het in de andere richting ook zo of rijd de bus daar wel over de eekwal.


  Maak melding

 89. brand
  weet iemand waar die pik zwarte rookwolken (van ik denk een brand) vandaan komen ? je kunt ze namelijk goed zien hier in stadshagen richting Aalanden/Berkum !


  Maak melding

 90. Inderdaad grote rookwolken vanuit Nieuwleusen:

  Groot alarm daar in Den Hulst, Nieuwleusen.

  Den Hulst is het noordelijk deel van de plaats Nieuwleusen en behoort tot de gemeente Dalfsen in de provincie Overijssel (Nederland). Voor de gemeentelijke herindeling van 2001 behoorde Den Hulst tot de gemeente Nieuwleusen. Het dorp Den Hulst is in de jaren ’70 bij het dorp Nieuwleusen gevoegd en heet sindsdien Nieuwleusen-Noord. In de volksmond staat Den Hulst bekend onder de naam Nulst. Het is een langgerekte streek (gelegen aan de gelijknamige weg de Den Hulst) langs de N377. Het begint in het westen na de Rollecate en eindigt in het oosten met de Oosterhulst.


  Maak melding

 91. Union ?
  Gebr. Smit Lakstraat B.V. volgens de Stentor.
  (Milieuvriendelijk Natlakken en Poedercoaten)

  Hier in Dieze komt het as uit de lucht vallen…:o


  Maak melding

 92. Was niemand bij Affelay die bij vv Berkum was? Mijn dochter en haar vriendinnetje komen net terug met leuke foto’s.


  Maak melding

 93. Heeft hier nog niemand op die vreemde (en schokkende niet ter zake doende) Geert-reactie van gisteravond gereageerd?

  Gele Geert had gister tijdens “gehaktdag” de kans om vakkundig het kabinetsbeleid neer te sabelen. Wat doet onze Geert?

  Hij zorgde voor afleiding van een geheel andere orde. De PVV-leider kwam met het voorbeeld van een journaliste die meervoudig door de Taliban was verkracht. Haar ervaring had ze in een boek vastgelegd, waarin ze ook had beschreven dat ze wel eens met respect werd behandeld tijdens haar gevangschap bij de Taliban.
  Onbegrijpelijk, vond Wilders het, dat ze haar verkrachting niet erg vond. En โคธtekenend voor het moreel verval van onze eliteโค, een elite van politici, rechters en journalisten die volgens Wilders allerlei verschrikkelijke zaken goedpraten.
  Tegen de daaropvolgende woede van zijn mede-Kamerleden wist Wilders zich maar moeizaam te weren. SP-leider Agnes Kant vroeg zich af waar hij het recht vandaan haalde om zo hard over deze vrouw te oordelen, zonder iets over haar persoonlijke omstandigheden te weten. Wilders moest maar eens rustig gaan nadenken, zei PvdA-fractievoorzitter Mariรซtte Hamer, over de manier waarop hij het ongeluk van deze vrouw had gebruikt om een politiek punt te scoren.

  โคธIk denk helemaal nergens over naโค, was het verweer van Wilders. :D:D:D

  ——
  Schofterig: heeft nixxx met het Kabinetsbeleid tot nu toe te maken, gaat over een individueel gevaal. Bovendien heeft hij haar boek niet eens gelezen. Trekt schofterige conclusies over een barbaarse verkrachting…Ze zou het lekker hebben gevonden, bepaald onze amateur-psycholoog wel ff. Wat dit met het kabinetsbeleid te maken had is onduidelijk. Duidelijk is dat hij een kans liet lopen en een beschadigde vrouw voor heel NL beschadigde.
  ====
  VRIJDAG 29 MEI
  Verkrachte journaliste boos op Wilders”

  Heel, heel pijnlijk. Ik ben aan het herstellen van mijn trauma. Geert Wilders bedrijft politiek over mijn rug.” Zo reageerde journaliste Joanie de Rijke in het AD van vrijdag op diens woorden in het Tweede Kamerdebat van donderdag.

  In het jaarlijkse Verantwoordingsdebat uitte Wilders zijn onbegrip over De Rijke, die door de Taliban is verkracht, maar daar volgens hem vergoelijkende woorden over sprak. In de ogen van Wilders is dat ,,tekenend voor het morele verval van onze elite”.

  De Rijke: ,,Als Geert Wilders mijn boek had gelezen, had hij dit niet gezegd. Ik ben wel degelijk heel kwaad op de daders. Ik ben razend op mijn ontvoerders en verkrachters. Het klopt helemaal niet wat Wilders allemaal roept.”

  —- Ze zit vanavond bij “skeefbekkie en priemend vingertje”.  Maak melding

 94. Vrees dat meneer geen wapen schuwt om zijn gelijk te halen. Dit was nog niet spontaan ook, dit heeft hij lang kunnen voorbereiden.

  -Uiterst pijnlijke en persoonlijke zaken over 1 vrouw, voor 16 miljoen mensen bespreken. Veroordelen, zonder dat hij de feiten kent of haar heeft gesproken, generaliserende onrealistische conclusies trekken terwijl het absoluut geen politiek item was. Puur voor eigen politiek gewin. Ik vind het bijzonder laag.

  – Hoe zijn kudde als makke schapen achter hem aan Wilderste toen hij een Wildersje deed. Ach en zoveel feiten als voorstellen om Art.1 GW te wijzigen de Koran te verbranden. Ja, dit gaat nog wat worden.


  Maak melding

 95. Het brood en spelen-principe:

  โคฝ Door een moslim verkracht โค
  โคฝ Door een moslim verkracht โค
  โคฝ Door een moslim verkracht โค

  hij kon het niet vaak genoeg herhalen, de volksmenner.

  Schandalig, smerig, laf en gluiperig, maar het volk vindt het prachtig.


  Maak melding

 96. Geert heeft zeker de (onlangs opgedoken) meest gruwelijke foto van Amerikanen in Irak niet gezien. Die beesten hadden in elk geval niet het bovengenoemde geloof.


  Maak melding

 97. Het brood en spelen-principe:

  โคฝ Door een moslim verkracht โค
  โคฝ Door een moslim verkracht โค
  โคฝ Door een moslim verkracht โค

  hij kon het niet vaak genoeg herhalen, de volksmenner.

  Schandalig, smerig, laf en gluiperig, maar het volk vindt het prachtig.

  Niet al het volk gelukkig.

  Meneertje Geertje lijkt niet alleen z’n haar te willen spoelen maar ook de hersenen van het volk. Niet mijn vriend die man….


  Maak melding

 98. Door de mand:

  Gelukkig hebben we onze professionele tv-watchers nog:

  Han Lips (Het Parool) zag een opmerkelijk optreden van Dominique Weesie, oprichter van GeenStijl, bij Knevel & Van den Brink (woensdag, Nederland 1, 23:00, 776.000 kijkers). ?? De man die zich de afgelopen jaren ontpopte als de nietsontziende bullebak van het schoolplein, met als specialiteit de publieke vernedering van kwetsbare mensen, zat nu kwispelend van redelijkheid en fatsoen aan tafel. […] Knevel wilde weten hoe het toch zat met de term christenhond waarmee hij steevast op GeenStijl wordt aangeduid. Dat moest hij toch vooral zien als een geuzennaam, zei Weesie, en verder moesten we die hele website ook weer niet al te serieus nemen. Hier zat de bullebak die het schoolhoofd vertelt dat hij het zo allemaal niet bedoeld had. Sneue jongen.??


  Maak melding

 99. WVF verliest onterecht de beachvoetbal-finale van Berkum. Maar ja, als je 5 a 6 kansen mist, dan weet je dat de tegenstander scoort. Leuk om te zien, uitstekende omstandigheden, goeie kouwe sapjes; beetje weinig publiek. Het gezellige terras van “De Tuinders” in de buurt. Heb niet alles gezien, misschien viel het aantal toeschouwers over de hele dag mee. Absoluut voor herhaling vatbaar!
  4 en 5 juli is er weer een leuk toernooi.


  Maak melding

 100. Kakelvers polletje op Sargasso nav deze link:

  Oeps van ben je kwetsbaar in een debat met 2 personen[/url]

  Wanneer gaat Wilders 1 op 1 in debat met Bos?

  Nooit (91%)
  Misschien dit jaar (9%)
  Binnen 10 dagen (0%)
  Binnen 30 dagen (0%)
  Totaal stemmen: 44  Maak melding

 101. @ Hans v. E: Wil je mijn registratie op naam van “dick” ongedaan maken? Dat is waarschijnlijk de oorzaak dat ik nu niet meer onder mijn naam zonder toevoeging kan inloggen. Hij zegt namelijk “Deze naam is al geregistreerd. Kies een andere naam”. Nogal l*llig dat “dick Zwolle”. Bovendien kan ik dus toch niet inloggen. Hier niet en op het werk kan ik er helemaal niet meer op, sinds je veranderingen.

  Bedankt!


  Maak melding

 102. Jammer voor ex-Zwollenaar Jan. Straks maar hopen op “de Superboeren” (tegen beter weten in) en Cambuur mag eigenlijk ook wel van mij: Limbo’s zijn toch een bijzonder slag;)


  Maak melding

Reageer