Jarig Librije’s Hotel lanceert ballonnen

Zwolle – 25 Mei was het 1 jaar geleden dat Jonnie & Thérèse op feestelijke wijze hun ‘Librije’s Hotel’ openden. Met zwaar economisch weer op komst leek dat voor velen een ongewisse zaak. Niets is minder waar gebleken! Vanaf de eerste dag van de exploitatie is het druk geweest in Librije’s Hotel. Bij de opening in 2008 kwamen tientallen ‘boefjes’ de deur van de voormalige gevangenis, waar Librije’s Hotel in is gevestigd, ‘bevrijd’ naar buiten rennen. Op de 1e verjaardag van Librije’s Hotel waren ze weer van de partij!

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Jimmie Boer bracht al zijn vriendjes mee voor een ballonnenrace voor de omgeving van Zwolle. Zij lieten ruim 500 ballonnen op met een kaart voor een gratis ‘Samuele’s Cocktail’ en zelfs een gratis, geheel verzorgd, ‘Zusjes Diner’, allebei voor 2 personen. De gelukkige vinders zijn maar liefst een heel jaar lang welkom in Librije’s Hotel om hun ballonbon in te wisselen.

 

Librije’s Hotel kijkt terug op een succesvol eerste exploitatiejaar. Restaurant Librije’s Zusje werd in November 2008 bekroond met een Michelin-ster, kook-en wijnschool Librije’s Atelier ontving ruim 1.400 gasten en Librije’s Hotel noteerde een gemiddelde bezetting van ruim 60%. Binnen korte tijd is bevestigd geworden wat Jonnie en Thérèse al langer dachten, De Librije én Zwolle waren toe aan een onderscheidend 5 sterren hotel.

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /> 

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Tjonge, als die ballonnen een tijdje in de lucht blijven en vandaag goed door de wind gepakt zijn, kunnen we mogelijk zelf Russen, Polen, Duitsers en andere oosterburen verwachten op zoek naar dat restaurant in Zwolle waar ze de bon dus kunnen verzilveren ;D

    De Librije pakt het dus goed aan: ze hopen volgens mij internationaal bekend te worden 😉


    Maak melding

Reageer