Overdagkoor Zwolle geeft 20 gratis zanglessen weg

Zwolle – Iedereen die maandag 8 juni de open repetitie van het overdagkoor bezoekt krijgt een heel toepasselijk kado. Het koor geeft namelijk aan de eerste 10 bezoekers 2 zanglessen per persoon. De lessen worden in juni aansluitend op de repetitie gegeven door dirigent/docent Hans van der Weyde.

De open repetitie is bedoeld om mensen die overdag tijd hebben kennis te laten maken met dit koor, dat sinds de oprichting in 2004 repeteert op de maandagochtend in het Domusica gebouw te Zwolle. Het overdagkoor is voor alle leeftijden. Iedereen die fit is en van muziek houdt kan zingen. Het koor zingt een mix van klassieke muziek en popmuziek, bijvoorbeeld het Gloria van Vivaldi, maar ook nummers van BlØF en Krezip.

Het is heerlijk om de dag te beginnen met muziek.

Tijdens de open repetitie kun je gelijk ervaren hoe fijn het is om ’s ochtends te zingen.

Uiteraard zullen de huidige leden van het koor ook even een klein concertje geven voor de aanwezigen.

In de pauze is er alle tijd om onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, even kennis te maken met leden en dirigent van het koor.

We geven de gratis zanglessen kado omdat we hopen daarmee mensen die graag zingen een extra duwtje te geven om de open repetitie te bezoeken en eventueel lid te worden van het overdagkoor.

Het koor bestaat nu uit circa 30 leden en daar mogen wat ons betreft nog wel een tiental leden bij.

En die aspirant leden geven we graag een basiscursus zangtechniek kado!

Het overdagkoor bestaat nu 5 jaar. Ter gelegenheid daarvan geven we in november een jubileumconcert. Het programma daarvan wordt na de zomervakantie bekend gemaakt. Dit jaar trad het overdagkoor een paar keer op in Zwolle. Het laatste concert was in de Statenzaal ter gelegenheid van de muziekweek van de Bibliotheek.

Nu staat de zomervakantie voor de deur. De hele maand Juni wordt er nog gerepeteerd en daarna begint het nieuwe seizoen in september.

De open repetitie is maandag 8 Juni van 10.00 tot 12.00 uur.

Locatie: Domusica gebouw aan de Radewijnstraat 10 te Zwolle.

Het is prettig als je van te voren even meld dat je komt.

Je kunt je aanmelden bij de dirigent, Hans van der Weyde: 0614502245

Artikel delen:

Reageer