Verkiezing Uitblinker in nieuwe Deltiontheater

Zwolle – In je examenjaar een extra diploma behalen, verantwoording dragen voor een grote Kika-actie, als beginnende documentairemaker naar New York en het volgen van het zeer intensieve Jong Ondernemen-traject. Deltion heeft veel Uitblinkers in haar midden. Uitblinkers zijn studenten die een topprestatie hebben geleverd in de laatste periode van hun opleiding.

Vrijdag 29 mei a.s. zullen vier studenten gaan strijden om de titel ‘Deltion Uitblinker 2009’. En wel in het nieuwe theater van Deltion. Tijdens deze spannende middag krijgen de Uiblinkers de kans om zichzelf in vijf minuten te presenteren aan de jury bestaande uit medewerkers van Deltion. Aan het eind van de avond worden de prijzen uitgereikt. De winnaar gaat naar de landelijke MBO Uitblinker!

De vier uitblinkers!

 

En dit zijn de Uitblinkers; Roel Borgman uit Zwolle is student Werktuigbouwkunde. Hij heeft tijdens zijn studie een extra diploma gehaald. Bastiaan Eising uit Swifterband is student Ondernemer/Manager en volgt het Jong Ondernemen-traject. Hiernaast volgt hij ook het eerste jaar van een hbo-opleiding. Fikret Koç komt uit Harderwijk en is student Fotografie & Video. Hij is naar New York geweest om een documentaire te maken over zwarte fotografen. Als laatste Elroy Norder uit Brummen. Elroy is student Audiovisuele-productie. Hij heeft meegedaan aan een grote Kika-actie en was hierbij verantwoordelijk voor het technische gedeelte.

Artikel delen:

Reageer