Open Dag Het Atelier in teken van de Boerderij

Zwolle – Sinds mei 2006 is de brede school “Het Atelier” aan de Assendorperdijk van start gegaan. Een kleine school met een grote ambitie! Woensdag hield de school een Open Dag. Daar werd ook het themaactiviteit ‘Boer, wat zeg je van mijn kippen’ toegelicht. De school presenteert schoolbreed het thema ‘Boerderij’. Op de bovengang in het schoolgebouw komt bijvoorbeeld een Boerderijwinkel.

 27-05-2009_opening_het_atelier_4.jpg

Verder zijn de leraren van de school bezig met leerzame activiteiten en uitstapjes betreffende het thema Boerderij. "Het Atelier" ligt in de wijk Assendorp, tegen de binnenstad van Zwolle. Naast kwalitatief eigentijds basisonderwijs biedt de school ook kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen ’s ochtends vanaf 7.30 uur tot ’s avonds 18.30 uur terecht bij de buitenschoolse opvang. Regelmatig worden naschoolse activiteiten aangeboden waar zowel kinderen van de school als kinderen uit de wijk aan deel kunnen nemen.

27-05-2009_opening_het_atelier_1.jpg

27-05-2009_opening_het_atelier_3.jpg
De Boerderijwinkel…

27-05-2009_opening_het_atelier_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Leuk
  Leuk dat er aandacht is besteed aan de Open Dag van het Atelier. Een kleine, groeiende, school met een breed aanbod.
  Mijn zoontje gaat er met veel plezier naar toe, en ik breng hem met een goed gevoel.
  Ideaal dat er ook kinderopvang is zodat ik beide kinderen maar naar één locatie hoef te brengen wanneer ik een werkdag heb.
  http://www.kbshetatelier.nl


  Maak melding

Reageer