Kidsclub FC Zwolle viert einde seizoen

Zwolle – Woensdagmiddag hebben ruim 50 kids van Youth United FC Zwolle hun jaarlijkse sport- en spelmiddag gehad in het stadion van FC Zwolle. Het weer zat mee en de organisatie had allerlei spelen opgezet zodat er voor iedereen wel wat te doen was.
 sport_en_spel_dag_kc-94-edit.jpg
Het voetballen met de spelers en penalty’s nemen op de keepers van FC Zwolle waren favoriet. De spelers konden, voor de kids dan, gelukkig  deze middag aanwezig zijn omdat afgelopen maandagavond het seizoen van FC Zwolle voorbij was. De Kidsclub start weer op zaterdag 1 augustus tijdens de opendag van FC Zwolle.
sport_en_spel_dag_kc-106-edit.jpg
sport_en_spel_dag_kc-89-edit.jpg

sport_en_spel_dag_kc-94-edit.jpg

sport_en_spel_dag_kc-152-edit.jpg
sport_en_spel_dag_kc-61-edit.jpg
Artikel delen:
Reacties 4
 1. Heel leuk dat ze dit organiseren en gezien het aantal spelers dat er bij aanwezig is wordt dit ook als erg belangrijk gezien, klasse!

  Ik denk dat FC Zwolle en de Kidsclub in de toekomst iets meer ruchtbaarheid aan dit soort activiteiten moet geven. Dat levert ze mogelijk meer kidsclubleden op en het draagt bij aan een positieve beeldvorming voor de club.


  Maak melding

 2. Peter, we zetten meestal wel een stuk op de weblog of anders op de sites van Fc Zwolle en onze eigen site, maar je hebt wel gelijk want het kan altijd beter.


  Maak melding

 3. Volgens mijn kinderen was het een zeer geslaagde middag. Vrijwilligers van de kidsclub en spelers van FCZ bedankt !!!!


  Maak melding

Reageer