Open Huis Dimence Zwolle

Zwolle – Op woensdagmiddag waren Zwollenaren van harte welkom om een kijkje in het nieuwe pand van Dimence aan de Grasdorpstraat te komen nemen. De overige twee locaties zijn eind 2008 in gebruik genomen.

sport_en_spel_dag_kc-176-edit.jpg

Aan de Eerdelaan in Stadshagen bevindt zich de ouderenzorg, neuropsychiatrie en langer durende behandeling en zorg. Aan de Dr. van Thienenweg in Oosterenk is de spoedeisende psychiatrie gevestigd. De locatie aan de Grasdorpstraat wordt begin juni in gebruik genomen. Hier vinden vooral de basiszorg en de verslavingszorg hun nieuwe plek. De verhuizing van dorp naar stad is met de officiële opening op 29 mei een feit. In plaats van één grote locatie – voormalig Franciscushof – in de bossen van Raalte, is Dimence nu prominent aanwezig in de Zwolse maatschappij.

sport_en_spel_dag_kc-185-edit.jpg

sport_en_spel_dag_kc-191-edit.jpg 

sport_en_spel_dag_kc-199-edit.jpg

Dimence is een specialistische instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij ondersteunen mensen met psychische problemen en met psychiatrische klachten en stoornissen in het voorkomen, behandelen en draaglijk maken van deze problematiek. Dimence is voortgekomen uit een fusie tussen Zwolse Poort, Adhesie GGZ en RIAGGz over de IJssel.

Artikel delen:

Reageer