Deltion presenteert nieuw rallyteam

Zwolle – Woensdagavond vond in het Deltioncomplex de presentatie van het nieuwe rallyteam van Deltion plaats. Deltion start dit rallyseizoen met een nieuw team en een nieuwe auto. Op bijzondere wijze werden de nieuwe rijder, navigator en het onderhoudsteam voorgesteld. De grote klapper van de avond was de onthulling van de nieuwe rallyauto de Nissan 350 Z. Na de presentatie was er voor pers en publiek de gelegenheid om de auto van dichtbij te bekijken en persoonlijk kennis te maken met het team.

27-05-2009_deltion_ralley_auto_1.jpg

Het nieuwe team bestaat uit rijder Eric Bolhaar, navigator Annemieke Hulzebos en een serviceploeg van Deltionstudenten en -leraren. Rallysport is een teamsport. Rijder en navigator vertrouwen blindelings op elkaar en op hun serviceploeg. Het bijzondere van het Deltion rallyteam is dat de serviceploeg bestaat uit studenten en leraren van de afdeling Motorvoertuigentechniek. De studenten worden ondersteund door leraren. Het speciaal geselecteerde team onderhoudt de rallyauto. Ze prepareren de auto voor de rally’s en doen de reparatie en service tijdens de wedstrijden. Dit alles op vrijwillige basis.

27-05-2009_deltion_ralley_auto_3.jpg

27-05-2009_deltion_ralley_auto_4.jpg

Nissan 350Z Challenge 2009

27-05-2009_deltion_ralley_auto_2.jpg

De Nissan 350Z Challenge is van start gegaan. Het is één van de rallyklassen, waarin auto’s van het type Nissan 350Z met elkaar wedijveren. Tijdens elke rally vallen er voor de deelnemers punten te scoren. Het team dat aan het eind van het seizoen de meeste punten verdiend heeft, is de winnaar. De eerst wedstrijd is de ELE Rally die op 5 juni in Helmond plaats vindt.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. ik wens ze veel succes in de ELE-rally volgende maand. Of Annemieke Hulzebosch er dan bij is zal mij benieuwen nu haar vriend Bart Hissink nog steeds in coma wordt gehouden na de crash in belgie dit weekend.
  Voor Deltion een heel mooi project !!


  Maak melding

 2. Inderdaad een flinke stap voorwaarts, zowel voor het Deltion college maar ook voor de Nederlandse rallysport.
  Dennis, laatste nieuws over Bart kan je vinden op rallysport.nl
  Hij is namelijk al sinds gistermiddag van de medicatie af, het is nu wachten tot hij wakker wordt.


  Maak melding

Reageer