Top CDA op de fiets door Zwolle

Zwolle – Op 30 mei stappen Pieter van Geel, Wim van der Camp, Peter van Heeswijk en Theo Rietkerk voor het Europees Parlement op de fiets. Ook de regionale kandidaten Maria Martens en Pier Antuma fietsen mee. Om 11.30u doen zij Zwolle aan. 

De fietstocht die om 10.00u in Kampen begint wordt georganiseerd in het kader van de Europese Verkiezingen. Vanuit Kampen fietsen de christendemocraten naar Zwolle waar zij om 11.30u aankomen bij het Engelse Werk. ‘Iedereen is hier van harte welkom om van gedachte te wisselen met de politici of om ze aan te moedigen’, zegt de organisatie.

Om 12.00u vertrekken de CDA’ers richting Wezep om via Elburg en Dronten weer in Kampen te eindigen. De tocht die circa 70 kilometer lang is, begint en eindigt dus in Kampen.

Onder het motto ‘Werken aan Zekerheid’ voert het CDA campagne voor de Europese Verkiezingen. Het CDA is overtuigd voorstander van de Europese integratie. ‘Vooral in onzekere tijden heb je veel aan bestaande structuren waar men al langdurig en beproefd met elkaar samenwerkt. Dit geldt niet alleen regionaal en nationaal, maar nu vooral op Europees niveau’, aldus de Overijsselse kandidaat Pier Antuma.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. He, dat is frappant. Het CDA heeft net de aandelen van Essent verkocht en nu reppen ze over “Vooral in onzekere tijden heb je veel aan bestaande structuren”.
  Dat rijmt dus niet he?
  Zo zie je maar, wil je lekker gen44id worden, stem CDA.


  Maak melding

 2. Beste Maarten,

  Ik geloof niet dat Pier met ??bestaande structuren?? doelde op nutsbedrijven, maar meer op samenwerkingsverbanden. Maar als reactie op jouw insteek kan ik meegeven dat de netwerken waarover gas en stroom worden getransporteerd (een bestaande structuur) niet worden verkocht aan een RWE. Die blijven in publieke handen/onze handen. En dat is belangrijk.

  Het is ??slechts?? één van de gebruikers van dat netwerk dat wordt verkocht. En die gebruikers van het netwerk ruilen wij als burger nu al makkelijk in voor een ander (van Oxxio naar NEM of E.On of Essent) als de prijs voor de energie ons niet aanstaat.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn van der Veen
  Raadslid CDA  Maak melding

Reageer