Oefeninterland Nederland-Duitsland eindigt in 6-1

Zwolle – Het Nederlands Beach Soccer Team, onder leiding van bondscoach Niels Kokmeijer, heeft woensdagavond in Zwolle de oefenwedstrijd tegen Duitsland met een overtuigende 6-1 winnend afgesloten. De oefeninterland werd voor ruim 200 voetbalfans op de beachsportaccommodatie van sportpark De Pelikaan gespeeld.

beach_soccer-116-edit.jpg

Directeur van KNVB Beach Soccer Dave Offenbach: “Het Nederlands team bereidt zich voor op kwalificatie van het Fifa wereldkampioenschap dat in Spanje zal worden gehouden. Ik ben zeer enthousiast en gecharmeerd van de beachsportaccommodatie in Zwolle en de inzet en het enthousiasme waarmee de mensen in Zwolle met Beach Soccer bezig zijn. Dit heeft ons doen besluiten in te gaan op het voorstel van het spelen van een oefeninterland in Zwolle. Toen ik de sport 10 jaar geleden in Nederland introduceerde had ik nog niet verwacht dat dit soort initiatieven zo’n ondersteuning zouden krijgen.”

beach_soccer-144-edit.jpg

beach_soccer-184-edit.jpg
Via ‘Lees verder’ meer foto’s en nieuws.. 

Namens de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan is verenigingsmanager Diederik Meijntjes buitengewoon gelukkig met de prettige wijze waarop met KNVB Beach Soccer wordt samengewerkt en dat deze samenwerking na een jaar o.a. al uitmondde in de organisatie van een oefeninterland met een prachtig affiche Nederland-Duitsland.

“Het feit dat wij dit samen met de KNVB mochten organiseren is een motivatie voor ons en het bevestigt mijn beeld dat we hier op dit sportpark goed bezig zijn. Een interland draagt daarnaast sterk bij aan de verdere ontwikkeling van de Beachsport en Beach Soccer in het bijzonder op onze locatie op sportpark De Pelikaan”.Voorafgaand aan de interland was er de mogelijkheid voor de jeugd en voetballiefhebbers om zelf kennis te maken met Beach Soccer. Personeel van De Pelikaan en studenten van de Zwolse onderwijsinstelling Calo Windesheim verzorgden deze middag onder toeziend oog van bondscoach Niels Kokmeijer en zijn team gratis clinics Beach Soccer.

beach_soccer-55-edit.jpg
Bij de beachsportaccomodatie werd een nieuw beachhuisje geopend…

beach_soccer-119-edit.jpg
Wethouder H Kenkhuis verricht de aftrap…

beach_soccer-176-edit.jpg

beach_soccer-194-edit.jpg

beach_soccer-256-edit.jpg

beach_soccer-270-edit.jpg

beach_soccer-296-edit.jpg
Overhandiging van de beker… 

beach_soccer-222-edit.jpg
De eerste lidmaatschappen worden uitgedeeld…

 

Number Players Netherlands   Number Players Germany
1 Reijer Ran (K)   6 Mirco Heger
2 Roël Liefden (C)   7 Roberto Cid Valdes
3 Willem van der Gaauw   9 Paulo Veloso
5 Delano Summerville   13 René Weiher
6 Abdel Ajiach   16 Sebastian Ullrich
9 Arne van Geldermalsen   18 Harald Gracholski
10 Leo Koswal   20 Heiko Eberhardt
11 Daryl Rawidjan   23 Manuel Klon (K)
15 René Schiphof      
17 Edwin van Rooijen      
18 Mevlüd Eryürük      
22 Paulo Ferreira (K)      
Head Coach Niels Kokmeijer   11 and Head Coach Oliver Romrig

  

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)