Oefeninterland Nederland-Duitsland eindigt in 6-1

Zwolle – Het Nederlands Beach Soccer Team, onder leiding van bondscoach Niels Kokmeijer, heeft woensdagavond in Zwolle de oefenwedstrijd tegen Duitsland met een overtuigende 6-1 winnend afgesloten. De oefeninterland werd voor ruim 200 voetbalfans op de beachsportaccommodatie van sportpark De Pelikaan gespeeld.

beach_soccer-116-edit.jpg

Directeur van KNVB Beach Soccer Dave Offenbach: “Het Nederlands team bereidt zich voor op kwalificatie van het Fifa wereldkampioenschap dat in Spanje zal worden gehouden. Ik ben zeer enthousiast en gecharmeerd van de beachsportaccommodatie in Zwolle en de inzet en het enthousiasme waarmee de mensen in Zwolle met Beach Soccer bezig zijn. Dit heeft ons doen besluiten in te gaan op het voorstel van het spelen van een oefeninterland in Zwolle. Toen ik de sport 10 jaar geleden in Nederland introduceerde had ik nog niet verwacht dat dit soort initiatieven zo’n ondersteuning zouden krijgen.”

beach_soccer-144-edit.jpg

beach_soccer-184-edit.jpg
Via ‘Lees verder’ meer foto’s en nieuws.. 

Namens de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan is verenigingsmanager Diederik Meijntjes buitengewoon gelukkig met de prettige wijze waarop met KNVB Beach Soccer wordt samengewerkt en dat deze samenwerking na een jaar o.a. al uitmondde in de organisatie van een oefeninterland met een prachtig affiche Nederland-Duitsland.

“Het feit dat wij dit samen met de KNVB mochten organiseren is een motivatie voor ons en het bevestigt mijn beeld dat we hier op dit sportpark goed bezig zijn. Een interland draagt daarnaast sterk bij aan de verdere ontwikkeling van de Beachsport en Beach Soccer in het bijzonder op onze locatie op sportpark De Pelikaan”.Voorafgaand aan de interland was er de mogelijkheid voor de jeugd en voetballiefhebbers om zelf kennis te maken met Beach Soccer. Personeel van De Pelikaan en studenten van de Zwolse onderwijsinstelling Calo Windesheim verzorgden deze middag onder toeziend oog van bondscoach Niels Kokmeijer en zijn team gratis clinics Beach Soccer.

beach_soccer-55-edit.jpg
Bij de beachsportaccomodatie werd een nieuw beachhuisje geopend…

beach_soccer-119-edit.jpg
Wethouder H Kenkhuis verricht de aftrap…

beach_soccer-176-edit.jpg

beach_soccer-194-edit.jpg

beach_soccer-256-edit.jpg

beach_soccer-270-edit.jpg

beach_soccer-296-edit.jpg
Overhandiging van de beker… 

beach_soccer-222-edit.jpg
De eerste lidmaatschappen worden uitgedeeld…

 

NumberPlayers Netherlands NumberPlayers Germany
1Reijer Ran (K) 6Mirco Heger
2Roël Liefden (C)  7Roberto Cid Valdes
3Willem van der Gaauw 9Paulo Veloso
5Delano Summerville 13René Weiher
6Abdel Ajiach 16Sebastian Ullrich
9Arne van Geldermalsen 18Harald Gracholski
10Leo Koswal 20Heiko Eberhardt
11Daryl Rawidjan 23 Manuel Klon (K)
15René Schiphof   
17Edwin van Rooijen   
18Mevlüd Eryürük   
22 Paulo Ferreira (K)   
Head CoachNiels Kokmeijer 11 and Head CoachOliver Romrig

  

 

Artikel delen:

Reageer