Supporters FC Zwolle vergaderen over rol in bestuur

Zwolle – Nu het voetbalseizoen is afgelopen en FC Zwolle druk is met een beleid te vormen en een nieuwe structuur in te richten, willen de supporters goed betrokken zijn en blijven. Op 22 april is door Arjan Jansen (ex- Interim Voorzitter) aangegeven dat supporters vertegenwoordigd worden in het bestuur via de Raad van Commissarissen. Om de dialoog met FC Zwolle op een goede manier te kunnen laten verlopen, willen de supporters met een of twee vertegenwoordigers van de verschillende supportersgroepen een overleg hebben.

Tijdens het supportersoverleg willen de fans bespreken wat ze als supporters van de vertegenwoordiging verwachten, hoe ze tot de keuze van de vertegenwoordiger(s) komen (bijv. stemmen), op welke wijze de vertegenwoordiger(s) structureel met de achterban in contact blijven en op welke wijze niet functionerende vertegenwoordiger(s) teruggefloten dan wel weg gestuurd kunnen worden. Op donderdag 4 juni om 19.00 uur worden een of twee vertegenwoordigers van de groepen verwacht in het supporterscafé. Zij vinden het heel belangrijk dat alle groepen zich vertegenwoordigd voelen en roepen daarom op om aanwezig te zijn.

Een verslag van deze vergadering wordt uiteraard op de site van de Supportersclub en op fczwolle.org geplaatst. De supporters denken na het overleg op een goede manier met FC Zwolle in overleg te treden om tot een passende invulling te komen.

Artikel delen:

Reageer