Universitaire pabo: combi van twee opleidingen

Zwollle – Je studie pedagogiek aan de VU combineren met de pabo. Per september 2009 is deze unieke combinatie van opleidingen mogelijk. Tijdens de open avond van woensdag 3 juni kunnen belangstellenden op de Gereformeerde Hogeschool terecht voor meer informatie over deze en andere opleiding

Van 19.00 tot 21.00 uur staan docenten en studenten van de GH klaar om aankomende studenten te helpen bij het kiezen van de juiste studie. Daarnaast worden er lessen en algemene voorlichting gegeven in diverse lokalen in het gebouw aan de Grasdorpstraat. Dus weet je al dat je geslaagd bent en wil je in de toekomst vanuit je christen-zijn werken met mensen? Kom dan studeren in Zwolle en bezoek de open avond van de GH!

Met de universitaire pabo kun je na vier jaar met twee bachelordiploma’s aan de slag of verder studeren voor een master. Die combinatie van een beroepsgerichte en een wetenschappelijke opleiding geeft studenten de meerwaarde van twee oriëntaties op hetzelfde domein. Met de twee diploma’s op zak ben je onderzoekende leerkracht: iemand die les kan geven en wetenschappelijk onderzoek kan doen en gebruiken. De universitaire pabo kun je volgen aan vier hogescholen in Nederland: de Gereformeerde Hogeschool en Windesheim in Zwolle, bij Hogeschool INHolland in Haarlem of Den Haag en de IPABO in Amsterdam of Alkmaar. 

De GH biedt opleidingen in het werken met mensen. Naast pabo en pedagogiek kun je er ook terecht voor SPH en MWD (Social Work), Verpleegkunde en Godsdienst Pastoraal Werk. Interesse voor één van deze opleidingen? Een routebeschrijving en het programma vind je op www.gh.nl.

Artikel delen:

Reageer