Start kaartverkoop Festival Zwart

Zwolle – Vanaf 1 juni gaat de kaartverkoop van Festival Zwart van start. Festival Zwart is een eigenzinnig en kleurrijk festival in Zwolle, welke plaatsvindt van donderdag 25 t/m zondag 28 juni. Iedere dag kunt u genieten van meer dan 60 kleinere en grotere voorstellingen op bijzondere locaties in het hart van de stad. Het Grote Kerkplein wordt gedurende vier dagen omgetoverd tot festivalhart, waar u ’s avonds kunt aanschuiven voor theater gecombineerd met oer-Hollandse bingo en fantastische gratis optredens.

Nu de programmering rond is, start op 1 juni de kaartverkoop via Odeon De Spiegel Theaters. Op http://www.odeondespiegel.nl/ kunt u voor zowel de routes als de voorstellingen online kaarten reserveren. Telefonisch kaarten bestellen of kaarten kopen aan de kassa is ook mogelijk. Het bespreekbureau van Theater De Spiegel is telefonisch (038 – 4 288 288) bereikbaar en geopend op werkdagen van 17.00 tot 20.30 uur. In de vakantie  vanaf 14 juni tot 24 augustus zijn ze op werkdagen bereikbaar en geopend van 9.30 tot 12.00 uur. Tijdens het festival zijn kaarten alleen te koop bij één van de kassa´s in het festivalhart op het Grote Kerkplein.

ProgrammaKunstroutes

In het festivalhart kun je kiezen uit 8 verschillende kunstroutes. Ze nemen je mee op ontdekkingstocht door de stad. Maar liefst 32 kunstenaars zetten onder leiding van 8 meesters voorstellingen neer waarbij je kennis maakt met o.a. dans, theater & video.

Van Overijsselse bodem

 Op donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond en op zondagmiddag moet je zeker een muziektheatervoorstelling bij komen wonen op het plein aan de Goudsteeg. Hier kun je o.a. genieten van Kalterflug gesellshaft, Arie Koomen & Willem Alkema, Muppetstuff, Rico & Sticks en Typhoon.

ArtEZ studenten kleuren Zwart

Ruim 300 studenten van ArtEZ, maken verspreid over de stad, verschillende voorstellingen die je absoluut niet mag missen. Hiernaast zijn er ook nog spectaculaire optredens van o.a. Hendrick-Jan de Stuntman, Theater Gnaffel en meer….

Gratis optredens

Festival Zwart kent niet alleen betaalde voorstellingen. Zij geeft ook een aantal gratis concerten weg. Zo kunt u op het Grote Kerkplein komen genieten van:

·         Donderdag 25 juni – NO Blues – 22.15 uur

·         Vrijdag 26 juni – Lady Linn and her magnificant seven – 22.15 uur·         Zaterdag 27 juni – Wouter Hamel – 22.15 uur·         Zondag 28 juni – The Tunes – 18.00 uurCaravans in de stad

Vanaf aanstaande  zaterdag staan er op verschillende locaties kleurrijke Zwart caravans in de binnenstad. Hier kunt u alvast in de stemming komen van wat Festival Zwart te bieden heeft. Natuurlijk vertellen de campinggasten u graag meer over de kaartverkoop en de inhoud van het festival.

Kijk voor meer informatie over het festival en de kaartverkoop op http://www.festivalzwart.nl/

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer