Supporters FC Zwolle nemen afscheid van spelers

Zwolle – Zoals elk voetbalseizoen start, zit er een einde aan. Ook bij FC Zwolle. Net als voorgaande jaren zullen er weer spelers de club gaan verlaten. De een omdat zijn contract niet verlengd wordt en de ander omdat hij als huurling weer terug moet naar zijn eigen club.

Desalniettemin wil de Supportersclub van FC Zwolle niet dat de spelers na hun inzet voor de FC met lege handen vertrekken of zonder een handdruk van hun supporters. Daarom organiseert de Supportersclub op woensdag 3 juni aanstaande een afscheidsfeest voor de spelers, welke volgend jaar niet meer terug keren op het kunstgras aan de Ceintuurbaan.

De deuren van het Supporterscafé zullen open gaan om 19.00 uur. De spelers zullen rond 20.00 uur bij het cafe aankomen, waarna rond 20.30 uur afscheid van hen zal worden genomen.

Iedereen is voor deze avond welkom en hierbij uitgenodigd.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Die egotripper van een Bargas mag van mij betreft met een grote strik terug naar de Graafschap.
  Met een echte spits had Zwolle nu tegen Roda gespeeld voor promotie.


  Maak melding

 2. De kans bestaat dat de nieuwe spits van FC Zwolle uit Hongarije komt. Trainer Jan Everse verblijft dit weekeinde in Boedapest om aanvallers te bekijken in de opleiding van Honved en Vasas.

  In Hongarije wordt zaterdag de laatste speelronde van de competitie afgewerkt.

  Everse hoopt dat FC Zwolle op korte termijn een akkoord bereikt met Dolf Kerklaan, de tweede doelman, en Roel de Graaff. “Hij verdient na een rotseizoen een tweede kans.” Javier Guarino (24 duels, vijf doelpunten) is al naar Uruguay vertrokken en keert niet terug bij FC Zwolle. De club gaat niet verder met Rob van der Sluijs en Johan en Robert Plat. Derk Boerrigter zal vrijwel zeker niet ingaan op de aanbieding, die de club hem heeft gedaan.


  Maak melding

 3. @ Zwolleeder

  De Graaff keert terug naar HFC Haarlem
  HFC Haarlem kan komend seizoen weer een beroep doen op Roel de Graaff. De aanvaller komt transfervrij over van FC Zwolle, meldt zijn nieuwe club op de officiële website.

  De aanvaller maakte in 2008 de overstap van HFC Haarlem naar FC Zwolle. De Graaff kwam dit seizoen bij de ploeg van trainer Jan Everse tot dertien wedstrijden in het eerste elftal. Dit mede door blessureleed.

  De trainer van HFC Haarlem toonde zich uitermate tevreden met de terugkeer van de veelscorende aanvaller. “Destijds wilde ik Roel al graag houden. Hij speelde een goed seizoen maar raakte helaas geblesseerd. Roel heeft toen de stap naar FC Zwolle gemaakt. Dat begrepen we volkomen, wij waren zelf laatste geïndigd en Zwolle op een vierde plaats. Dat hij nu terugkeert is erg goed voor Haarlem. Roel is een speler die met zijn kwaliteiten van toegevoegde waarde kan zijn voor Haarlem”, aldus Jan Zoutman in de officiële persverklaring.  Maak melding

Reageer