Springconcours beleeft derde editie in Zwolle

Zwolle – Jump In Zwolle 2009. Een prachtig buitenevenement bij Hippisch Centrum de Haerst voor jong en oud en alle paardensportliefhebbers. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009 wordt aan de Haersterveerweg het jaarlijkse springconcours georganiseerd, met veel sport en spanning voor het hele gezin.

jumpin.jpg

Na het koude weer in april 2008 heeft de organisatie dit jaar weer gekozen voor het eerste weekend van juni. Op zaterdag staat het M- en Z-springen op het programma met op zaterdagavond de Finaleavond, waarbij ruiters en paarden op het hoogste regionale niveau strijden om de prijzen. Regionale coryfeeën als Pim Mulder, Hans van der Kolk, Suzanne Houtzeel, Gerdia Dolsma en Michel Priemus verschijnen ook dit jaar weer aan de start. Zondag komen de B- en L-combinaties in de springring.

Gelukkig kan Jump In Zwolle ook dit jaar weer rekenen op de medewerking van veel bedrijven en organisaties uit Zwolle en omgeving. Hoofdsponsor Wensink stelt twee shuttlebusjes ter beschikking om bezoekers van de parkeerplaats aan het Rechterland naar het evenement te vervoeren.

Gratis toegang
Jump In Zwolle is voor iedereen gratis toegankelijk. Alle informatie over het evenement en het programma is te vinden op http://www.jumpinzwolle.nl/.

Leren in de praktijk
Bij de Haerst werken studenten samen met medewerkers en vrijwilligers van de Haerst. Zo helpen studenten mee in de horeca, bij het parkeren en op het wedstrijdsecretariaat. Zij kunnen zo waardevolle praktijkervaring opdoen voor hun opleiding.

Artikel delen:

Reageer